Jolanta - opinia (1) Usługi godne polecenia. Kanapy, dywany dostały drugie życie. Serdecznie... Jolanta Roman - opinia (1) Kontakt do firmy otrzymałem z polecenia i się nie zawiodłem - serdecznie... Roman Piotr - opinia (1) Polecam firmę Pana Szymona. Czyszczenie kanapy i krzeseł oraz pranie dywanu.... Piotr
tomasz - opinia (1) Miły kontakt, Solidnie wykonane zlecenie, przystępne ceny, korzystałem z te... tomasz Marianna - opinia (1) Oferta i obsługa perfekcyjna. Jestem bardzo wdzięczna gdyż bez pomocy na... Marianna Zaspa - opinia (1) Świetny kontakt. Bardzo dobra jakość czyszczenia. panowie starają się bez... Zaspa Lena - opinia (1) Panowie profesjonalnie wyczyścili moją kanapę. Po jej zobaczeniu byłam w... Lena Kasia - opinia (1) Wspaniała robota! Mój narożnik w stanie agonalnym wygląda jak nowy. To samo z... Kasia Zarząd WM Dąbrowa - opinia (2) Współpraca trwa od początku roku. Nikt wcześniej nie zadbał tak dobrze... Zarząd WM Dąbrowa Mirosława - opinia (1) Polecam !!! Super efekty bardzo profesjonalna firma. Mirosława Bartek - opinia (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Efekt super! Stare plamy na tapczanie i... Bartek Joanna - opinia (1) Polecam !!! Rewelacyjnie pachnąco czysto szybko i w dobrej cenie. Joanna Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług EcoClean, moja kanapa rogowa po czyszczeniu... Dorota OLA - opinia (1) Szybka realizacja zlecenia, cena adekwatna do jakości wykonanej usługi. Polecam OLA Marek - opinia (1) Firma obsługuje naszą Wspólnotę od kilku lat. Wywiązuje się że swoich... Marek Marek - opinia (1) Polecam firmę wszystkim, którzy potrzebują gruntownego sprzątania mieszkania... Marek Rafał - opinia (1) Jestem Bardzo zadowolony polecam usługi pana rafała oraz pozdrawiam całą ekipę Rafał Sia - opinia (2) Skutecznie i efektownie wyprane dywany. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam Sia Katarzyna - opinia (2) Polecam w 100% ! Usługa wykonana na najwyższym poziomie , pełen... Katarzyna Aurelia - opinia (1) Rewelacja . Szybko profesjonalnie i za dobrą cenę . Serdecznie polecam Aurelia