Sonia - opinia (1) Wszystko wprost idealnie. Polecam ! Sonia Beata - opinia (1) Polecam. Firma solidna usługa wykonana profesjonalnie. Pozdrawiam Beata Wspólnota Mieszkania Gdańsk _ członek zarządu - opinia (1) Z firmą współpracujemy do 2013 roku. Współpraca układa się bardzo dobrze.... Wspólnota Mieszkania Gdańsk _ c
Joanna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Usługa mycia wykładzin oraz sprzątania biura wykonana... Joanna Danusia G - opinia (1) Firma godna polecenia zarówno sprzątanie obiektów,klatki zawsze czyste i... Danusia G Monika - opinia (1) W dniu dzisiejszym skorzystałam z usług Specjalistyczne czyszczenie. Do... Monika Wojtek KK - opinia (1) Korzystałem z usług Pana Damiana wielokrotnie. Za każdym razem byłem równie... Wojtek KK Krystyna - opinia (1) Polecam. Bardzo pomocni. Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona. Krystyna Magda - opinia (1) Dziękuje ze profesjonalne wyczyszczenie mojej kanapy Magda Adam - opinia (1) Jestem zadowolony z usług, Panie sprzątają bardzo dokładnie. Wcześniej z... Adam Andrzej - opinia (1) Szybko, dokładnie, profesjonalnie Andrzej Agnieszka Figurewicz - opinia (1) Serdecznie polecam usługi firmy PierzPan , profesjonalne czyszczenie ,... Agnieszka Figurewicz Piotr - opinia (1) Gorąco polecam. Zadanie wysprzątania zapleczu gastronomicznych wykonanne... Piotr Janusz - opinia (1) Polecam. Bardzo dobry efekt. Jestem zadowolony Janusz MSC - opinia (1) Wykazaliście się Państwo ogromnym profesjonalizmem i spokojem stawiając czoła... MSC Dorota - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Usługa wykonana bardzo dokładnie. Czyszczony... Dorota Zadowolony - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie wszystko czysto. Bardzo polecam. Zadowolony Barbara - opinia (1) PierzPan pierze perfekcyjnie. Polecam wszystkim oczekującym najwyższej... Barbara Michał - opinia (1) Polecam Super firma. Profesjonalny sprzęt piorący i mnóstwo środków. Jestem... Michał kasmas - opinia (1) Mieszkanie super wysprzątane Polecam! kasmas