JM - opinia (1) Na osiedlu miłym w Gdańsku Krispol zaniecha wykonywania as przystanią klatek... JM Firma zlecająca usługę - opinia (1) Z usług Firmy Clean-Eco korz. 1 miesiąc -błędem było podpisanie umowy. 150m2... Firma zlecająca usługę Alicja - opinia (2) Polecam z całego serca. Usługa czyszczenia kanapy i krzeseł przebiegła... Alicja
Patryk - opinia (1) Pan Szymon jest fachowcem punktualnym i profesjonalnym. Przed wykonaniem... Patryk Marek Tomczak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony, kanapa została dokładnie wyprana. Pan byl... Marek Tomczak Michał - opinia (2) Czyszczenie sofy poszło bardzo szybko i sprawnie, a efekty były bardzo... Michał Kamil - opinia (2) Gorąco polecam! Plamy zniknęły, kanapa odzyskała swój dawny kolor, a do tego... Kamil Danuta - opinia (1) Polecam usługi tej firmy. Do tej pory sama czyściłam dostępnymi w sklepach... Danuta Wiktor - opinia (1) Bardzo miła obsługa z fachową wiedzą, Pan Karol poradził sobie ze wszystkimi... Wiktor Maryna Kotowicz - opinia (1) Perfekcyjnie czysty dom za przystępną cenę. Korzystam z usług firmy z... Maryna Kotowicz M. - opinia (1) Polecam serdecznie, tapicerka po czyszczeniu-jak nowa. Można się przeprosić... M. Justyna - opinia (1) Polecam, jestem zadowolona, Pani Viktoria wysprzątała naprawdę dokładnie i... Justyna Łukasz Kalinowski - opinia (1) Dzień dobry Polecam usługi tej firmy, wszystko bardzo profesjonalnie w super... Łukasz Kalinowski Ania i Piotr D. - opinia (1) Szczerze polecamy. Pani Ola jest nie tylko dokładna ale również bardzo... Ania i Piotr D. Karolina - opinia (2) Szczerze nie polecam. Właściciel bardzo miły i pomocny, jednak Pan wykonujący... Karolina Katarzyna - opinia (1) Korzystałam dwukrotnie z usług ECO Clean: czyszczenie kanapy i materaca.... Katarzyna Jacek - opinia (1) Elegancko wyprana kanapa i materac z łóżka. Szybko i sprawnie. Jacek Lokatorka - opinia (1) Jestem bardzo mile zaskoczona sprzątaniem naszej klatki z ul Warszawskiego... Lokatorka Anna - opinia (1) Perfekcyjnie zrealizowane zamówienie, w bardzo miłej atmosferze. Anna Janina Kumor - opinia (1) Bardzo solidna firma. Z racji kłopotów zdrowotnych sama nie dałabym rady... Janina Kumor