Renata - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Usługi wykonywane dokładnie, w dość... Renata KK - opinia (1) bardzo profesjonalnie wykonana usługa pod względem jakości, terminowości i... KK Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalna obsługa, natychmiastowa reakcja. Usługa... Zadowolony klient
Luiza - opinia (1) Polecam! Kanapa wyczyszczona idealnie, bez żadnych zastrzeżeń, wygląda jak... Luiza Angelika - opinia (1) Szybko, sprawnie i w przystępnych cenach! Bardzo profesjonalna firma, z... Angelika Tomasz - opinia (1) Super obsługa i extra jakość. Kanapa wygląda jak nowa! Tomasz Łukasz - opinia (1) Czerwone wino usunięte z narożnika w salonie! Klasa, polecam Łukasz Nikolas - opinia (1) Rewelacja!!! Okna czyste pełen błysk prane krzesła rownież rewelacja. Polecam Nikolas Aga - opinia (1) Firma bardzo rzetelna. Usługi wykonała bardzo profesjonalnie za przystępną... Aga Małgorzata - opinia (1) Dokładnie szybko, a przede wszystkim dokładnie w ustalonym terminie. Polecam... Małgorzata Krzysiek - opinia (1) Szybko, sprawnie i czysto. Polecam. Krzysiek Kinga - opinia (1) Bardzo dziękuję za odnowienie wręcz tapicerki w samochodzie. Samochód wygląda... Kinga chlopiec - opinia (1) Super obsługa! Profesjonalne podejscie do klienta, polecam! chlopiec Julia - opinia (1) Wszystko kompleksowo, szybko i dokładnie. Kontakt z firmą bardzo dobry, mogę... Julia Ania - opinia (1) Kanapa pięknie wyczyszczona, pani która przyjechała również bardzo miła. Cała... Ania BECIK - opinia (1) Bardzo polecam firmę sprzątająca AnDar ....solidnie, porządnie, godna polecenia BECIK Grzegorz J. - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie. Polecam. Grzegorz J. Kudlaty - opinia (1) Juz drugi raz korzystalem z uslug tej firmy i drugi raz jestem zadowolony.... Kudlaty Iwona - opinia (1) Pełne zadowolenie z usług, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim... Iwona Wspólnota mieszkaniowa - opinia (1) Wszelkie zlecone usługi wykonane są w sposób odpowiedzialny, rzetelny i... Wspólnota mieszkaniowa