Dorota - opinia (1) Bardzo miła współpraca.Polecam aranżację wnętrz z Panią Olą. Dorota Maciej Czastka - opinia (1) Moja firma właśnie skończyła długi projekt przy współpracy z firma Taktum.... Maciej Czastka Wspolnota Mieszkaniowa Gdynia - opinia (1) Firma godna polecenia. Zaangażowanie, doświadczenie i jakość - póki co nie... Wspolnota Mieszkaniowa Gdynia
K. - opinia (1) Polecam usługi tej firmy. Mieszkanie zostało sprzątnięte szybko i porządnie... K. P - opinia (1) Generalne wysprzątanie mieszkania po wyprowadzce. Usługa wykonana... P MIZ - opinia (1) Wspaniała to była usługa, nie zapomnę jej nigdy :) Mieszkanie wygląda jak... MIZ MZ - opinia (1) Wszystko wsyprzątane a znajwyższą starannością. Nie wiedziałem, że okna mogą... MZ M - opinia (1) Wyśmienita jakość usługi. Mieszkanie lśni czystością, co przy moim psie jest... M Dominik - opinia (1) Z Pania Aleksandra wspolpracujemy juz od kilku lat w ramach sprzatania... Dominik Marek - opinia (1) Państwo wykonywali u mnie usługę mycia okien okna się błyszczą brak jakiego... Marek Weronika - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza firma sprzątająca z jakiej miałam możliwość skorzystać... Weronika Magdalena - opinia (1) Wrażenia po wizycie Pani Arlety nie do opisania . Jestem zachwycona tapicerka... Magdalena Marta J - opinia (1) Kolejny raz skorzystam z usług firmy Specjalistyczne czyszczenie. Mycie... Marta J Nadia - opinia (1) Zdjęcia przed i po praniu sprzętów i dywanów zawsze wydawały mi się mało... Nadia AW - opinia (1) Wiosna, porządki - nasza 8 letnia kanapa po wizycie Cleaning Services wygląda... AW Jerzy - opinia (2) Profesjonalnie szybko i solidnie szczerze polecam Jerzy Aga - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, solidnie, precyzyjnie, milo,, dodatkowy atuty -... Aga Agnieszka Cz. - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Pana Szymona. Jestem bardzo zadowolona z umytych... Agnieszka Cz. Agnieszka Cz. - opinia (1) Rewelacja! szybko, profesjonalnie i terminowo. Gorąco polecam firmę Pana... Agnieszka Cz. Jolka - opinia (1) czyszczenie mieszkania po wyprowadzce poszło z wami jak z płatka. Jolka