Janusz - opinia (1) Solidnie polecam czyści babę,dzięki nim w szybki sposób uporałem się z... Janusz Marcin - opinia (1) Jestem zadowolony z usługi sprzątania mieszania :) bardzo dobrze i w dobrej... Marcin Bożena - opinia (1) Pan Przemek bardzo pozytywnie zaskoczył mnie profesjonalnym podejściem .... Bożena
Michał - opinia (1) Firma godna zaufania, pełen profesjonalizm Michał Weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Rzetelna, profesjonalna i bardzo przystępna cenowo... Weronika Agata - opinia (1) My kozystamy juz kolejny raz i zawsze jesteśmy bardzo zadowolni, niezależnie... Agata AGATA - opinia (1) bardzo profesionalna firma bardzo mili i grzeczni profesionalni i tani... AGATA Natalia - opinia (1) Korzystam z w firmie oraz w domu i bardzo polecam - szybko, dokładnie i... Natalia Wioleta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Arlety, mieszkanie posprzątane na błysk... Wioleta Daniela - opinia (1) Pełen profesjonalizm ! Bezproblemowy kontakt, szybki termin, Pan Szymon... Daniela Arek Sychta - opinia (1) Proszę sobie wyobrazić, że z usług firmy Pana Karola korzystam od 2005 roku,... Arek Sychta Anna - opinia (1) Jestem zaskoczona bardzo wysoką jakością usługi czyszczenia dywanów. Bardzo... Anna WM Gdynia - opinia (1) Profesjonalne podejście do usług. WM Gdynia Moniczka74 - opinia (2) Świetna robota!!! Cena przystępna!!! Polecam!!! Moniczka74 Wojtek - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług firmy czyszczącej, muszę przyznać, że... Wojtek Piotr.G - opinia (1) Polecam usługi firmy Clean- Art. Doczyścili maszynowo posadzkę w moim... Piotr.G Łukasz - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Miły i szybki kontakt, punktualni. Dodatkowo... Łukasz Bogusława. P - opinia (1) Firma sprząta nasza Wspólnotę Mieszkaniową przy ul. Śląskiej, nigdy nie... Bogusława. P Paweł - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić! Świetny kontakt z klientem ale co... Paweł Klient zadowolony - opinia (1) Polecam! Nie mam zastrzeżeń do pracy Pani Arlety, robi to szybko, dokładnie... Klient zadowolony