Katarzyna - opinia (2) Z Panią Aleksandrą współpracuje już ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona,... Katarzyna Marta - opinia (2) Serdecznie polecam, pani Ola to solidna firma :) świetny kontakt i zawsze... Marta Cebertowicza 13 - opinia (1) Bardzo profesjonalnie. Pan przyjechał punktualnie. Wytłumaczył jak wygląda... Cebertowicza 13
Joanna - opinia (1) Współpracuję z Panem Szymonem ok. 1 roku. Mycie witryn,czyszczenie lamp na... Joanna Maciej Woźniak - opinia (1) Fachowa i szybka obsługa. Duża wiedza i doświadczenie pozwala Aqua Clean... Maciej Woźniak Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy.Zarowno z jakości usług jak i miłej... Małgorzata Julia - opinia (1) Ostatnio skorzystałam z usług Lusi.Pomagier. Mieszkanie zostało... Julia Beata - opinia (1) Polecam firmę. Usługa wykonana o czasie sprawnie. Dywany są czyste i pachnące. Beata Anna - opinia (1) Ten człowiek to jest jakiś magik! Mieliśmy na wezglowiu łóżka wielką czarną... Anna Katarzyna - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy z polecenia. Jestem b. zadowolona z jakości,... Katarzyna Alex - opinia (1) Ta firma nie działa zgodnie z podpisaną umową, jeśli mówimy o częstotliwości... Alex Bożena - opinia (1) Bardzo dobra firma, jestem zadowolona z usług. Bożena R. - opinia (1) Profesjonalna obsługa i dobry kontakt z klientem R. Zarządca nieruchomości - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma, szczerze polecam! Zarządca nieruchomości Smajka - opinia (1) Jak najbardziej polecam firmę. Jestem bardzo zadowolona. Usługa wykonana... Smajka Artur - opinia (1) Dlugo poszukiwalismy serwisu sprzatajego odpowiadajcego potrezbom naszej... Artur Dawid - opinia (1) Pranie i czyszczenie profesjonalnymi środkami, bardzo miła i sympatyczna... Dawid M. Kujawa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :) swietnie wykonana usługa, cały proces przebiegł... M. Kujawa agnieszka - opinia (1) Same 6. Polecam na 100%. Bardzo dobry kontakt, kultura osobista i dopasowanie... agnieszka Piotr - opinia (1) Firma nie potrafi dotrzymać terminów w kluczowych sytuacjach pomimo... Piotr