Zenon - opinia (1) Odradzam kontaktu z tą Firmą niska jakość niewywiązywanie się z zadań brak... Zenon Michal Osiecki - opinia (2) Wczoraj popoludnia zamowilem, dzisiaj mialem piek ie wyprane dywany, lozko i... Michal Osiecki Beata - opinia (1) Kanapa, poduszki i dywaniki jak nowe. Jestem pod wielkim wrażeniem. Ceny jak... Beata
Jam - opinia (1) Nie polecam usług i kontaktu z tą firmą Jam Nalia - opinia (1) Pan niezwykle uprzejmy i dokładny, zwiększył ilość preparatu po ocenieniu... Nalia Janina i Józef Milewscy - opinia (1) Pan Michał od dwóch lat zajmuje się pielęgnacją naszego ogrodu- przycina... Janina i Józef Milewscy Sandra - opinia (1) Profesjonalnie wykonana usługa. Jestem bardzo zadowolona z efektu umytej... Sandra Jakub - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie od pierwszego kontaktu. Praca wykonana dokładnie,... Jakub Wiesława - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam, szybko sprawnie i przede wszystkim dokładnie, a na... Wiesława Marta - opinia (1) Brak mi słów !! Usługi pierwszej klasy !!! Terminy szybko ! Bardzo miła... Marta Daniel - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko zawsze zrobione na czas. Daniel Ewa - opinia (1) Firma godna polecenia. Termin umówiony błyskawicznie, Pani Agnieszka... Ewa Elżbieta - opinia (1) Polecam usługa wykonana profesjonalnie :) krzesła dywany meble oraz tapicerka... Elżbieta Kamila Kupisz-Lampinen - opinia (1) Trafiłam na Pana Szymona przez ogłosznie na Fb. Szybkie sprawdzenie opinii o... Kamila Kupisz-Lampinen Salon sam. - opinia (1) Usługa odśnieżania parkingów wykonana bez zastrzeżeń, wszelkie zalecenia... Salon sam. Izabela - opinia (1) Okna wymyte na błysk. Cena przystępna . Termin dogodny. Miła obsługa. Izabela Izabela - opinia (1) Dokładnie , sprawnie , cena przystępna . Jestem bardzo zadowolona. Izabela Marek - opinia (1) Super firma, kanapa wyczyszczona wygląda jak nowa. Polecam Marek Iza - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, szybki termin, sprawnie przeprowadzone... Iza Adam - opinia (1) Super doczyszczony narożnik i fotele w moim domu . Polecam ! Adam