Adam - opinia (1) super efekt napewno się zobaczymy jeszcze raz Adam Katarzyna - opinia (1) Współpracę z Panią Magdaleną oceniamy mega pozytywnie, rozpoczęta kilka... Katarzyna Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Widać doświadczenie i... Marta
Natalia - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy Perfect w zeszłym tygodniu i jestem bardzo... Natalia Agnieszka - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Szybko i dokładnie wykonana praca. Odpowiednio dobrane... Agnieszka Jarek - opinia (1) Korzystam z uslug firmy p .Magdy od pol roku. Sprzatanie jest dokładnie i... Jarek Karolina - opinia (1) Sympatyczny i bardzo miły kontakt z Panią Magdą, solidnie i sprawnie wykonana... Karolina Anonimowy - opinia (1) Usługa satysfakcjonująca, Pani wykonująca zlecenie bardzo miła i... Anonimowy Maria - opinia (1) Dziękuję serdecznie za pomoc w ogarnięciu remontu i sprzedaży mieszkania.... Maria Mieszkanka - opinia (1) Jeśli chodzi o sprzatanie na klatce schodowej to bez zastrzeżeń a nawet na... Mieszkanka Mieszkanka - opinia (1) Dramat... firma wyrzucona po dwóch miesiącach, brak ludzi do pracy, na klatce... Mieszkanka Monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pana Szymona, jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanej... Monika Zbyszek - opinia (1) polecam zdecydowanie .Super doczyszczaja posadzki ! Zbyszek Jakub J. - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Pana Szymona już trzykrotnie i za każdym razem byliśmy... Jakub J. Karol - opinia (2) Szczerze polecam. Fachowe podejście. Karol Renata - opinia (1) Jakość na wyższym poziomie, polecam Renata Anastazja - opinia (1) Zamówiłam pranie tapicerki, i jestem pod wrażeniem Bardzo Dziękuję Panu... Anastazja Szymon - opinia (1) Dywan i kanapa jak nowe. Serdecznie polecam! Szymon Sawik - opinia (1) Już myślałem, że mojej kanapy nic nie uratuje. Pan Szymon wjechał do naszego... Sawik Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, kanapa wyczyszczona szybko i dokładnie, wyglada jak... Marta