Kasia - opinia (1) Super pełen profesjonalizm i kultura. Kasia Nikodem P. - opinia (1) Rewelacja, wcześniej wyczyścili mi elewację a w tym roku kostkę,nawet nic... Nikodem P. Anna - opinia (1) Poprosiłam o wypranie kanapy, usługa była błyskawiczna. 15 minut czekałam na... Anna
Małgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonalne czyszczenie, kilka rodzajów sprzętu, nieuciążliwa chemia... Małgorzata Beata Awiator - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, szybko, skutecznie! Beata Awiator Gosia - opinia (1) Profesjonalna obsługa, i wspaniały kontakt ;) Gosia Anna - opinia (1) Właśnie Panie z firmy Rem Clean zakończyły generalne sprzątanie mojego 3... Anna Maciej - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Bardzo wysoka kultura osobista, elastyczność do... Maciej Klaudia - opinia (1) Pan Szymon to najlepszy specjalista! Bardzo polecam, wykładzina jak nowa! Klaudia Monika - opinia (1) Na nowej kanapie miałam plamę od soku, której nie mogłam domyć. Pan Szymon... Monika Daniel - opinia (2) Super Polecam Szybkol ładnie przyjemnie Daniel Konrad - opinia (2) Zamówiłem czyszczenie skórzanej kanapy, która była bardzo zabrudzona. Z... Konrad programming.services - opinia (2) W pomieszczeniu biurowym, które wynająłem znajdowała się na środku duża... programming.services Kasia - opinia (2) Bardzo miły Pan. Kanapa wyglądała tragicznie, a po czyszczeniu prawie jak... Kasia Alicja - opinia (1) Bardzo dobrze, jestem zadowolona! Alicja Marlena - opinia (1) Korzystam z usług tej firmy od dawna i jestem mega zadowolona ;) Polecam jak... Marlena Alicia - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona, z wspolpracy z tą firmą! Alicia Dorota - opinia (2) Rewelacyjna usługa! Świetny kontakt, bardzo dokładne czyszczenie. Chciałam... Dorota Klient - opinia (1) Firma niestety nie nadaje się do sprzątania po remontach, gdyż wszystko było... Klient Malgosia - opinia (1) Bardzo polecam !!! Pan , dawał mi 90% na wyczyszczenie wersalki obsikanej... Malgosia