Szymon - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Wszystkie zakamarki zostały dokładnie wyczyszczone.... Szymon Lucy - opinia (1) Dokładnie i profesjonalne sprzątanie . Polecam wszystkim Lucy Marta - opinia (1) Super firma. Pan Łukasz i Wojtek to fachowcy w swojej pracy polecam Marta
Michał - opinia (1) Wykładzina w firmie została wyczyszczona starannie i dokładnie. Wszystkie... Michał Fresh&Clean - opinia (1) Jedna z lepszych hurtowni w Gdansku. Bardzo miła obsługa, profesjonalne... Fresh&Clean Agnieszka - opinia (1) Z usług firmy korzystałam już kilkukrotnie (pranie dywanów, czyszczenie... Agnieszka Marta - opinia (1) Korzystam z usług już któryś raz i zawsze bardzo szybka i profesjonalna... Marta Kasia - opinia (1) Zadzwoniłam z polecenia koleżanki, świetna sprawa, mieszkanie aż lśni :) Kasia Sandra - opinia (1) Super! Polecam Pana bardzo, miły i dokładny :) Sandra Adam - opinia (1) Polecam firmę Taktum, to profesjonaliści. Mycie alpinistyczne elewacji... Adam Marysia - opinia (1) Polecam! Profesjonalna firma miły właściciel i co najważniejsze wszystko... Marysia Piotr - opinia (1) Rewelacja! Pełen profesjonalizm, fachowa wiedza i miła atmosfera. Usługa... Piotr Mirosław - opinia (1) Firma godna polecenia. Czysto miło schludnie Mirosław AC - opinia (1) Skorzystałam z usług. Rewelacja. Wszystko czyściutkie, wyprane, pachnące.... AC Paulina - opinia (1) Bardzo miła Pani. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam. Paulina Dawid - opinia (1) Szybko sprawnie i na temat. Kanapa świeżutka i pachnąca. Dywanik super... Dawid Muccolina - opinia (2) Faktycznie BABA, Unikajcie; już na etapie wstępnej rozmowy odnosi się... Muccolina Alicja - opinia (1) Już po raz drugi korzystałam z usługi czyszczenia kanapy i jestem bardzo... Alicja Jarek - opinia (1) fachowo, szybko i dokładnie, co do cen ... hmm mam taką teorie ze skoro... Jarek Ewelina Strzelców - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Pranie narożnika, dywanów, siedzisk po psie i... Ewelina Strzelców