Tomasz - ocena (1) Firma godna polecenia, wszystko doprowadzone do stanu nowości za rozsądne... Tomasz Artur - ocena (1) Bardzo dobra jakość, szybkość, profesjonalizm, jestem naprawdę bardzo... Artur Piotr - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usługi sprzątania w wykonaniu p. Agnieszki - polecam Piotr
Karol i MAgda - ocena (1) Pan bardzo profesjonalny i dokładny. Oprócz samego czyszczenie również... Karol i MAgda Martyna Kossendowska - ocena (1) serdecznie polecam Martyna Kossendowska Tom - ocena (1) W okresie wakacyjnym robiłem się na remont mieszkania i skorzystałem z usług... Tom Jan Lemon - ocena (1) Efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Fachowy kontakt i rzetelne... Jan Lemon Anna - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie i szybko- pranie starej kanapy +2 foteli oraz... Anna Beata Cichecka - ocena (1) Polecam jak najbardziej super posprzątane miła rozmowa mieszkanie aż miło... Beata Cichecka Kami - ocena (1) Polecam ️ Bardzo profesjonalne podejście do pracy... Narożnik który był... Kami Paweł - ocena (1) Drogo i słabo. Sprzątanie 2 godziny zamiast 5ciu i podstawy nie zrobione.... Paweł Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm w zakresie oferowanych usług i ich wykonania. Kanapa i... Aleksandra Julia - ocena (1) Gorąco polecam firmę CzystoMax, usługi na najwyższym poziomie , czysto,... Julia Darek - ocena (1) Korzystam z usług CzystoMax.pl od kilku miesięcy i jestem zachwycony. Zawsze... Darek Bea Jask - ocena (1) Super profesjonalnie wykonana usługa czyszczenia tapicerki narożnika i... Bea Jask Monika Mielewczyk - ocena (1) Bardzo polecam firmę.Szybko sprawnie czysto. Monika Mielewczyk Jarosław - ocena (1) Profesjonalnie i szybko . Jakość usługi na najwyższym poziomie. Polecam Jarosław Karina - ocena (1) Skorzystałam z usług mycia elewacji oraz kostki w ogrodzie. Jestem bardzo... Karina Adam - ocena (1) Polecam czyszczenie tapicerki meblowej.Dwuosobowa ekipa z dwoma odkurzaczami... Adam Maja - ocena (1) Mieszkanie przetarte a nie sprzątnięte. Kilkukrotnie musialam pokazywać... Maja