...
Jak już widziałem w poprzednich postach była mowa o promocjach w lokalu i dostawie. w październiku odwiedziłem stronę internetową i chciałam skorzystać z promocji "w godzinach 17-19 mała pizza w cenie 10 zł." ważna od października do kwietnia, niestety zostałem poinformowany, ze taka promocja nie istnieje bo jest już nieaktualna. Z rozczarowaniem musiałem zamówić pizze w normalnej cenie. Później na początku listopada wszedłem na stronę internetowa pizzerii i przeczytałem, ze restauracja jest w remoncie i zapraszają o 8 listopada będzie nowe menu i nowe promocje. Wczoraj odwiedziłem stronę internetową gdzie widniało to samo menu i identyczne promocje. zadzwoniłem z pytaniem o promocję "w godzinach 17-19 mała pizza w cenie 10 zł.", pan który odebrał z zdziwieniem w głosie zapytał skąd wiem o promocji i nie miał pojęcia, ze coś takiego jest na ich stronie internetowej. Jeśli chcecie zyskiwać klientów to aktualizacja strony jest konieczna, chyba, że trzymacie się dotychczasowych promocji to uświadomcie obsługę!!!!