Tomasz - ocena (1) Super pizza polecam Tomasz Odradzam! (1) Pizza zamówiona telefonicznie z odbiorem własnym. Przy płatności podano mi... Kasia Spadli na psy :-( (1) Do niedawna opuszczałem pizzerię syty i zadowolony. Wczoraj wyszedłem głodny... Dominik
Średnio (1) Byłam ostatnio w pizzerii królewskiej celem sprawdzenia czy jest ok... Moja... Gość Miłe zaskoczenie! (2) Często z narzeczonym chodzimy do królewskiej ale majówka była strzałem w 10!... M.K. Polecam (1) Po raz drugi wpadliśmy że znajomymi na pizze , akurat udało nam się... Patrycja :)Piers z kurczaka w miodzie z brzoskwiniami (1) Bylismy tu z moim partnerem i musze przyznac,ze jedzonko pyszne,pieknie... Ewa Polecam Krolewską (1) Zamówiłam na telefon piersi z warzywami grillowanymi, było pyszne, szybko i... Sylwia BEZNADZIEJA , NIE POLECAM !!! (1) Nie polecam , byłam z przyjaciółmi ,zamówiłam pizze bardzo długi czas... Vanessa Rewelacyjna pizza (1) Jadam dość często w tej pizzeri i nigdy sie nie zawiodłem. Jakość i ilość... Szupryk smacznie (1) Miła obsługa, przystępne ceny , smacznie i krótki czas oczekiwania na danie.... Jarek Pyszne!! (1) Miejsce na pewno godne polecenia! W lokalu jest przytulnie, obsługa bardzo... Mikuś Szok (1) Zamowilem lunch w godzinach szczytu i czekalem ok 70minut. Ku mojemu... Andrzej Zadowolona (1) Po raz kolejny wybrałyśmy się z koleżankami do Królewskiej na babskie plotki.... Marta Krolewska (1) Polecam wszystkim , pizza i dania znakomite . Jest tanio i smacznie ,a... DG Serdecznie polecam (1) Chyba najlepsza pizzeria w Trójmieście Pizza rewelacja A dania z kuchni... McGruby Najlepiej! (1) Wybrałem się do pizzerii w nowym roku, pełen profesjonalizm, trzy sery... Fifik Pyszne jedzenie i dobra obsługa! (1) Wybrałam się ostatnio ze znajomymi do Pizzerii Królewskiej na szybką pizzę,... Marysia L. pysznie (1) Cudowna pizza rukola i pyszna zupa gulaszowa. Czas oczekiwania na dostawę do... zadi Smacznie (1) Chłopaki serwują naprawdę pyszną pizzę, szczególnie uwielbiam z serowymi... Asia