super lokal (1) Miło ,przyjemnie,tanio ,smaczne jedzonko do tego super obsługa fantastyczne... magda Zdecydowanie polecam;) (1) Odwiedzilam to miejsce przypadkowo, szukajac ze znajomymi miejsca, gdzie... Kassia. w królewskiej królewskie jedzenie :) (1) Szczególnie polecam królewski zestaw ; pizza fanstasia, żurek, grzaniec i... emilia k
POLECAM ;) (1) Bardzo polecam pizzerie Królewską , jestem mile zaskoczony tak dobrymi... M.Sz Jedzonko na medal (1) Pizzeria godna polecenia. Jedzenie pyszne. Miła obsługa. Szybki dowóz do... Artur Miłe zaskoczenie :) (1) W weekend wybrałyśmy się z koleżankami na pizzę i grzańca :) mega pizza... Marta :) Pyszne (1) Pyszne jedzenie, Ceny OK Obsługa w pożąsiu Jestem stałym bywalcem i zawsze... McGruby Pizza Mafiozo Rewelka ! (1) Dzisiaj byłam na pizzy Mafiozo i przyznam, że mega dobra. Czekałam 20 min,... Zadowolona klientka Oszukany (1) Witam. Zamówiłem o 10:15 pizze przez pyszne.pl Próbowałem potwierdzić... Olany klient okropne jedzenie (1) Zamowilem dzisiaj dla rodziny obiad, jedzenie dojechali 2 godziny później,... Edward Kiepska pizza (2) Zawiodłem się niezmiernie na pizzy z gyrosem.Mięso... ricci Polecam (2) Moja leniwa natura po raz kolejny wygrała. Zadzwoniłem po pizze z dostawą do... ryu Pizza mega za 1,5h, natomiast 2 duże od ręki... (1) Pizzeria ma w zwyczaju odradzanie klientom zamawiania pizzy mega (45cm) na... Zawiedziona wieloktorna klientka fatalna obsługa (1) Obsługa fatalna,na wodę czekałam 20 min,kelnerki nie sympatyczne. Joanna pozytywna (3) czÄ?sto bywam w krĂłlewskiej i jest mi miĹ?o polecaÄ? innym tÄ? pizzerie... McGruby POLECAM :)) (1) Polecam ten lokal wszystkim. Jedzenie bardzo smaczne, świeże, pachnące i... Rudzia seba - opinia (1) dobre jedzenie,mila obsluga,ogromny parking przed pizzerią no i ten widok na... seba Na plus (1) Bardzo dobra pizza, nawet szybki czas dostawy, ceny przyzwoite :) Ogółem na... Kasia P Szczerze polecam (1) Mogę szczerze polecić pizzerię, pizza przepyszna, a makarony jeszcze lepsze.... M. zaskoczony:) (1) odwiedzilem krolewska przypadkiem zamowilem ze znajomym pizze obslugaa bardzo... placus