Witam Pizzożerców :) (1) W tym lokalu ostatnimi czasy wszystko zmienia się na plus od dziewczyna na... 666CIN666 do domku (1) Pyszne jedzonko dostalem do domu juz po godzinie. Pyszna pizza. Super sos... zadir Polecam.!! (1) Wg mnie jedna z lepszych restauracji w Gdańsku w jakiej bylem. Wspominam... Rafał
3X NIE (2) Zamówiłam pizze przez telefon. Powiedziano mi, że będzie za 40 min (odległość... Kornelia Pyszna pizza z pieca ! (1) Na prawdę polecam pizze, dobrze dopieczona i fajny wybór składników. Nowy,... Agnieszka C. ohydna pizza !!!!!!!! zapraszacie na podeszwe bezsmakową (1) ohydna pizza sera nie dostrzegłam, sosu na lekarstwo bieda i jeszcze raz... mk kiedyś mieli dobre pizze (2) Niestety po długiej przerwie bardzo się zawiodłem, kiedyś moim zdaniem jedna... szyszmaker Nie polecam! (1) Wybrałam się tam podczas Jarmarku Dominikańskiego. Pani stojąca niedaleko... szczypior Masakra!!! (1) Będąc na jarmarku chcieliśmy zjeść coś dobrego.Pani na długej rozdawała... Goście Wspaniała Pizza - Super Obsługa (1) Pizza prze smaczna- przystępna cena i do tego wspaniałe podejście do... MIREK Zdecydowanie odradzam! (1) Złożyłam zamówienie w Pizzerii Królewskiej. Po pięćdziesięciu minutach... klientka Smacznie i tanio :)))) (2) Tydzień temu zmarznięta po długim spacerze po Gdańsku natrafiłam z koleżanką... Aneta prawie ok ale jedzenie liche ;/ (1) pizza straszna... najgorsza jaką jadłem w Gd. ceny ok klimat też ale nie... xeniu Jedna z lepszych pizzerii w Trójmieście! Warto zajrzeć ! (1) Jedna z lepszych pizz, jakie jadłem w Trójmieście. Dobre ciasto, dużo... Sławek. warto troche poczekać (1) myślę że warto zamawiać do domu z tego lokalu i warto poczekać te mniej... Pawel niedobra pizza (1) Wybór padł na pizzę królewską. W życiu nie jedłem pizzy tak bardzo... A. WARTO ZJEŚĆ TU PIZZE I NAPIĆ SIĘ GRZANEGO WINA :))) (1) Fajna pizzeria z klimatem! Często spotykam się tu z przyjaciółmi...zamawiamy... Anita z Gdańska wszystko dobre poza PIZZA (1) pizza na telefon to jakis zart, jeszcze w lokalu jest smaczna, ale jak sie... Marek Marta ;) (1) Najlepsze pierogi ruskie jakie jadłam :) Podzielam opinię, że miejsce godne... Marta Klaudia - opinia (1) Miejsce godne polecenia:) Klaudia