3 x P = Pysznie, przystępnie, profesjonalnie (1) Będąc w Gdańsku napadł mnie nagły głód,szybki rekonesans gdzie pójść, dobrze... Karkou smacznie, szybko i w przystepnych cenach (1) J.W, bardzo smacznie, w przyjemnych cenach, porcjami mozna sie najesc.... Jasiu Duże porcje (1) Polecam ten lokal, pierwsze miejsce w którym zamówiłem Danie i się nim... marto
Gorąco polecam ;) (3) Pozytywnie zaskoczona bogactwem składników, smakiem, pysznymi sosami, miłą... bumbzyk nie polecam (2) Zdecydowanie nie polecam. Zamówiłam danie z drobiu, które w karcie widniało... Ilona Świetny wybór (1) Pizzeria jest dobra, niedroga i co najważniejsze dowożą jedzenie w bardzo... Pele Ulotniające się marzenie smaku. (1) Długie składanie zamówienia, 50minut oczekiwania, jedzenie zimne o jednolitym... pojemnik jak najbardziej polecam!!!!! (1) Po remoncie w pizzerii duuużo się zmieniło.postanowiłem przyjść z dziewczyną... Rammar Barbarzyńca ... (1) Jak już widziałem w poprzednich postach była mowa o promocjach w lokalu i... Krzemo po remoncie bardzo miło (1) Dobrze jest powrócić do krolewskiej po remoncie, znowu mogę zjeść smacznie i... m.jk tragedia (1) siedziałem z dzieckiem 12 letnim na tarasie gdy wyszedłem do toalety znikneła... niezadowolony polecam, ale... (1) Obsługa, klimat i jedzenie dobre, przystępne ceny,a dostawcy raczej... xxxxx Kumpel polecił, ale... (1) ...niestety, na pierwszej wizycie się skończy. Najpierw dowiedzieliśmy się,... ironlemon Smacznie do czasu. (1) Niestety nie mogę oprzeć się wrażeniu, że lokal dowożąc jedzenie nowym... magda snoby... (3) W życiu czegoś takiego nie usłyszałam!! Zamówiłam pizzę na Jasień i... wookaa TRAGEDIA!!!!!! (1) Po czekaniu 25 minut na zapiekankę dostaliśmy z mężem zimne jeszcze zmrożone... ona Pizzeria Królewska (2) Wczoraj tj.27.07. napotkaliśmy "ulotkowacza" Pizzeri Królewskiej nieopodal... Arczibald Jedyna godna polecenia pizzeria w Gdańsku (1) Profesjonalna, szybka i bardzo miła obsługa. Menu baaardzo bogate, przystępne... Karola Ania - opinia (1) Doskonała lokalizacja w samym centrum miasta, bogata oferta,liczne promocje,... Ania P O L E C A M ! ! ! (1) Witam Pizzeria godna poleceniu, smacznie gotują bardzo szeroki wybór dań.... Michuu