tati - opinia (1) POLECAM WSZYSTKIM!!! Najlepsze jedzenie w Trójmieście ... i nie tylko oraz... tati GORĄCO POLECAM! (1) Zawsze tam jadam odkąd pamiętam. Bardzo dogodna lokalizacja. Pizza najlepsza... Madziuulek Rewelacja!! (1) Bardzo często korzystam z usług tej Pizzeri. Lokalizacji bardzo dogodna, miłe... stały klient
POLECAM!! (1) Zamówiłem niedawno na domówkę kilka pizz:) jedzenie dotarło bardzo szybko,... Paweł S Polecam wszystkim, gorące i pod same drzwi (1) Zamówiłem sobie w piątek po południu jedzenie dla całej rodziny, chociaż z... Krzysiek W "Musiała zajść pomyłka" (1) Ekhm , jedzenie pyszne, sosik czosnkowy rewelacyjny ! Ale ... obsługa... zmieszana. Kpina i żenada (1) Zamówiłem dziś pizze z salami. To co zobaczyłem na talerzu wprawiło mnie w... Laverga Zdecydowanie ODRADAM. (2) Obsługa dopuściła się oszustwa. Na stronie internetowej informują, że pizza w... mati Zdecydowanie odradzam !!! (1) W sobote zamowiliśmy jedzenie na telefon (3 zestawy gyrosa) to co... kala79 dobra lokalizacja (1) reszta jakos ujdzie, na pizzy keczup zamiast sosu.szału nie ma ale tragedi... ezi Prawdziwie pyszna pizza!!! (1) Miła obsługa, przystępne ceny i co najważniejsze pyszna pizza, która... Agnieszka Odradzam~!!! (1) Po raz kolejny postanowiliśmy dać szansę Królewskiej na wykazanie się i... Gosia polecam, zawsze na przy okazji spacerku po starówce warto tam cos przekąsić (1) tjw filar Maciek:) - opinia (1) Poprostu rewelacja!! Takdobrej pizzy nie jadłem nigdzie idziej! Polecam... Maciek:) Prawdziwa Pizza jak w ITALI !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W tej pizzeri mógłby jadać sam al Capone ;) razem z swoją ekipą! Rewelka... Filippo rekowsky - opinia (1) byłem tam kilka razy i klimat jest dobry ;] pachnie pizza i pizza smakuje ;]... rekowsky zawsze dobrze (1) jadam w królewskiej od ponad 8 lat i jeszcze się nigdy nie zawiodłem, zarówno... Kuba Dobra pizzeria (1) Tak jak w nagłówku - nic dodać nic ująć, po prostu dobre jedzonko za... Gdańszczanin Bardzo przytulna pizzeria;) (1) Polecam wszystkim tą Pizzerię:) Jest naprawdę pysznie, dania podane ciepłe,... Pablo witam (1) pizzeria pierwsza klasa,pizza pyszna zwłaszcza z tuńczykiem :) pozdrawiam... martin