Bardzo smaczna pizza (1) Z usług pizzerii korzystałem kilkakrotnie i muszę powiedzieć, że pizza tam... Jacek Najlepsza Pizza w mieście (1) przy okazji organizacji cateringu przez tą firmę, miałem okazje zjeść też... Marcin. J pizza 45 cm z czego boki z ciasta miały 10 cm (2) Witam , Skuszony promocja wszystko za pół ceny ( weekend 24-25 kwietnia )... Marian
TRAGEDIA !!!! (1) ... nie dość ze na pizze czekalam ponad godzine . (to jest nie dorzeczne)... Dziubek (zielona pieczareczka) Siata Faka - opinia (1) Zaglądam do pizzerii przynajmniej raz w tygodniu, zazwyczaj wpadam na pizze i... Siata Faka POLECAM PIZZERIĘ KRÓLEWSKĄ!! (1) Zawsze gdy jestem na Starym Mieście w Gdańsku, odwiedzam tą pizzerię. Obsługa... Paweł mmmmmm.. (1) Naprawdę rewelacja. Gusta każdy ma swoje, ale jak dla mnie to strzał w... poli_anka TRAMWAJARZ - opinia (2) JAK ZWYKLE PIZZA JEST SMACZNA MAJA NOWE PROMOCJE I SA CALKIEM CIEKAWE JA... TRAMWAJARZ nie polecam (2) spód spalony,ser nie dość ,że go mało-spalony,składników garstka.Płaci się za... jędrula Jest ok (2) Pizza jak duża tak dobra. Chodzi oczywiście o Mega. Pewnie jakby była jeszcze... Lii zamówienie na telefon ! (3) głownie zamawiam jedzenie na telefon i pierwszy raz zamówiłam z Królewskiej i... Aga Rozczarowanie (2) bylismy z zona na jarmarku a jak sie jesc zachcialo no to do pizzerni,... Piotr porażka (1) pizza całkiem niezła, ale obsługa w restauracji do bani. obsługa stoi w... lestter poltorej godziny czekania (1) Zamowilam na telefon i czekalam 1,5 gdziny, ja rozumiem ze sa korki, ale z... Kasia Bartek - opinia (1) Zamówiliśmy pizzę Grande Pollo + 2x Coca-Cola 0,5l Obsługa: Pani za ladą... Bartek Pycha mega Pizza :):) (1) Ostatnio w szkrzynce znalazłem ich ulotke :) Mają nową Pizze 45 cm !!!!!!... Marek Rewelacja (1) 100 % zadowolenia, jedzonko smaczne i przystepnej cenie, obsluga mila i... Mike Dobra pizza (1) Mają bardzo smaczną Pizze, a także dobrą promocje szalone godziny, zamawiam... bartek L ZDECYDOWANIE NA TAK (1) Jestem stałą klientką tego lokalu i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby... Zuza Polecam!! (1) Jedzenie jak marzenie!! :)) ira