TAK SMACZNIE ZA TAK NIEWIELE (1) Jedzenie jak zawsze smaczne i świeże.A pierogi ruskie sa wysmienite:D... Jacek-P.. Okejówa (1) Wpadliśmy ze znajomymi przypadkowo na jedzonko i każdy wybrał coś dla siebie.... Julka polecam (1) Od pewnego czasu jestem stałą klientką restauracji. Jedzenie bardzo smaczne,... Ania
Pizza SUPER (2) Czytając niektóre komentarze zastanawiam się czy to nie przypadkiem... ARIEL :) Polecam !!! (1) Byłam tu ostatnio z koleżankami i z czystym sumieniem możemy polecić ten... Kasia pani od słuchawki. (2) Pani która odbiera zamówienia ma chyba problemy ze słuchem. Moja pizza... Prezes Pizza masakra (1) Zamówiłem pizze capriciose, dostawa bardzo szybka,po 25 min... niestety co do... Mario Niestety - dla lokalu - nie polecam (1) Pizza została zamówiona o 10:30, z dostawą na godzinę 13:00, na co Pracownica... Majka POLECAM (1) Cala placowka zamawia jedzonko z tej restauracji...Pysznie , szybki dowóz .... Wiktoria Zdecydowanie polecam! (1) Naprawdę jedzenie jest bardzo dobre. Składniki pizzy nie spływają z niej przy... Łukasz Jestem urażony (1) Odwiedziłem lokal któregoś dnia we wrześniu. Akurat za barem stał bardzo miły... Urażony Nie polecam (1) Obsługa karygodna , a jedzenie nie nadające się do spożycia , spalone bez... Anna promocje (1) Dnia 27-08-2011 po długim spacerze postanowiłam z synem coś zjeść .Zgodnie z... erka Najlepsza pizza na całej starówce. Ba! W Trójmieście! (2) Zawsze zamawiałam pizzę z królewskiej do domu, ale po remoncie uwielbiam... Paula a gdzie wychowanie ??? (3) ani dzień dobry, ani słucham tylko coo, nooo, i proszę szybcjej odkładać... Ania Zdecydowanie nie polecam (2) Kilka razy zamawiałam już różne potrawy z tego lokalu ale tym razem naprawde... Marta nie polecam pizzy!!! (1) dostalam przypalona i w ognistej nie bylo papryczek chilli tylko polana dosyc... tourist nie polecam (1) Nie polecam tej pizzeri! Obsługa zupełnie nie intresuje sie klientem , po... mario Hmm... (3) Nienawidzę tego w pizzeriach, gdy podane rozmiary pizzy KOMPLETNIE nie... Marcin Na prawdę polecam. (1) Według mnie pizzeria przed remontem była na prawdę dobra. A po remoncie... Jędrek