!!!!!!!!!!

Pozytywnie o egzaminatorach piszą ludzie, Którym udało się zdać za pierwszym razem. Niektórzy w ogóle nie mają pojęcia o wewnętrznym ichnim systemie prawa, które tam obowiązuje. Owszem, zgodzę się z opinią, że niektórzy są mili, ale umówmy się, PORD to jedna wielka instytucja, która bogaci się tylko i wyłącznie poprzez ludzi, którzy chcą zdać. Chory jest dla mnie fakt, że narzucają konieczność wykupienia dodatkowych 5 godzin jazd po 3 nie zdanych egzaminach. Oblewają ludzi naprawdę za głupie małostkowe pierdoły...potem przecież i tak każdy jeździ jak chce ;// A ilość wypadków na drogach, absolutnie nie jest spowodowana tym, że człowiek nie umie jeździć, tylko spowodowana jest ludzką głupotą i za zbyt dużą wyobraźnią ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie zgadzam się z opiną

Tak jak napisałam wyżej niestety nie zgadzam się z tym, co zostało napisane, ponieważ Pord to nie jest jedyna instytucja która zarabia na swoich że tak powiem klientach a tym bardziej w tych czasach nie jest to rzecz zadziwająca,jeśli chodzi o te dodatkowe 5 godzin jazdy to jest dobry pomysł,sama zdałam za 4 razem tak więc korzystałam z 5-ciu dodatkowych godzin jazd co bardzo mi pomogło a że to niestety troszkę kosztowało to cóż zrobić,koszty zawsze jakieś się ponosi-mniejsze bądź większe,a tak jak napisałam wcześniej te dodatkowe godziny bardzo mi pomogły dlatego przy następnym podejściu już zdałam praktyczny:-),dziwię się też takiemu podejściu do sprawy że przecież później wszyscy jeżdzą już i tak jak chcą-i dlatego później jest tak dużo wypadków a to już jest spowodowane głupotą i nieumiejętnością jazdy jak również brakiem wyobraźni na drodze a nie za dużą wyobraźnią jak to zostało napisane, także nie ma co narzekać i szukać usprawiedliwienia tam gdzie go nie ma tylko pokornie podejść do sprawy i zacząć myśleć,egzaminator to nie nasz wróg,wszystko kwestą nastawienia!pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Nie zgadzam się z opiną

Widzę, żeś jeszcze młoda i nie doinformowana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1