Rowniez oferta z groupona. Zaczne od pierwszego wrazenia: wystroj przyjemny. Pani Karolina (fryzjerka) zanim "zabrala sie" do roboty zaczela mi wyjasniac jak bedzie wygladala moja wizyta.Przed myciem zapytala mnie czy temperatura wody jest w porzadku; masaz glowy byl meeeeega relaksujacy:) Z detalami wyjasnila mi na czym polega terapia ozonowa (jeden z punktow wizyty), dobrala program po konsultacji ze mna.
Strzyzenie: mialam ze soba zdjecie fryzury jaka bym sobie wyobrazala, Pani Karolina skonsultowala jeszcze szczegoly, wysluchala moich uwag i miala je na uwadze strzygac mnie. Efekt koncowy naprawde mi sie podobal. A do tego dawala rady dotyczace pielegnacji wlosow.
Jezeli chodzi o paznokcie to tez jestem zadowolona, Pani Karolina wysluchuje uwag, mowi co bedzie robila, wszystko bylo jak nalezy i efekt koncowy tez mi sie podobal:)
Szlam do tego salonu troszke przestraszona, nie wiedzac czego sie spodziewac (opinie na tej stronie sa podzielone), a wyszlam bardzo zadowolona i prawdopodobnie tu wroce, co mi sie rzadko zdaza jezeli chodzi o fryzjera.