(...)

Zamówiłem okna plastikowe 6-komorowe, a ta firma wstawiła mi gorsze 5- komorowe. Jak zadzwoniłem do producenta to on powiedział mi że mam wstawione okna tańsze 5-komorowe. Oczywiście pan Graczyk upierał się że wstawił mi takie okna jakie zamawiałem. Rację przyznał mi jak mu powiedziałem żeby przy mnie zadzwonił do producenta i sam sprawdził co mi wstawił. On to wiedział i dlatego nie chciał dzwonić. Na zamocowanie parapetów zewnętrznych czekam już dwa lata. Jak ostatnio dzwoniłem to pan Graczyk powiedział mi że za kilka dni ktoś do mnie przyjedzie i wstawi mi te parapety, po czym nikt nie przyjechał. Okna są wstawione tragicznie, jak jest wiatr to ja nie muszę otwierać okien żeby wywietrzyć mieszkanie, są bardzo duże prześwity przez które wieje. Byłem u Miejskiego Rzecznika Praw Konsumenta w Urzędzie Miasta, ale pani powiedziała mi, że takie sprawy w naszych sądach toczą się bardzo długo i lepiej żebym dogadał się z firmą a nie sądownie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: (...)

Proszę bardzo dokładnie sprawdzić do jakiej firmy jest kierowana ta opinia.
Moja firma jest nowa i działa dokłdnie od 1.06.2011r.co można sprawdzić w Urzędzie Miasta.
My jesteśmy punktem fabrycznym fabryki EKO-OKNA co można sobie sprawdzić dogłębnie dzwoniąć .
Proszę wiec o usunięcie lub sprostowanie bo w tej w tej chwili to ja mogę zgłosić się do władz włościwych .

QUEEN okna drzwi ralety
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0