Gorąco polecam (1) Solidni fachowcy. Przystępne ceny, błyskawiczny montaż i do tego bardzo ładne... Zadowolony klient Okna na Kołobrzeskiej (1) Polecam firmę Queen. Porządne okna, bardzo dobry i sprawny montaż, przystępne... KN Renata z Kołobrzeskiej (2) Fachowo, szybko i solidnie. Wymieniałam okno i przygotowałam się na... Renata
fachowa firma (1) zdecydowanie polecam firmę. porządne okna, szybki i fachowy montaż. duży plus... Paweł Gorąco polecam. (1) My też korzystaliśmy z usług tej firmy(jakieś 5 lat temu) i teraz też... Ania z Moreny Ewa Otręba - opinia (1) Witam serdecznie szanowne panstwo ktore szuka cos konkretnego w dobrym stylu... Ewa Otręba Polecam (1) Dwukrotnie korzystaliśmy z usług tej firmy, przy montażu rolet oraz wymianie... Bożena regulacja okien (1) Po zimie miałem problemy z zamykaniem drewnianych okien i drzwi balkonowych.... Rales Agata Graczyk firma QUEEN (1) Składam podziękowanie firmie QUEEN za wzorowe wykonanie okien,rolet i drzwi... Maria Wietrzykowska-Dolecka Z czystym sumieniem Polecam!! (1) Firma Queen wymieniła nam okna szybko i fachowo. Wywiązała się z wszelkich... Mieszko I Dobry wybór (1) Wymieniałem okna w dwóch pokojach w tym jedno z drzwiami balkonowymi.Trwało... Paweł Firma godna polecenia solidna terminowa znajaca sie na swojej pracy polecaja wylacznie okna najwyzszej jakosci... (1) Jestem zadowolony z tej firmy panowie znaja sie na rzeczy szybko mi wstawili... przemo Fachowość, terminowość, rabaty, wysoka jakość okien i rolet (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy QUEEN. Wymiana okien w ustalonym... Wojciech Winiecki Polecam (1) Witam,jestem klientką firmy Queen i jestem bardzo zadowolona,montowali mi 6... Klient z ul. Hallera (...) (2) Zamówiłem okna plastikowe 6-komorowe, a ta firma wstawiła mi gorsze 5-... Klient z Gdańska Krzyżak (1) Proszę Panią to konkurencja ,moja koleżanka montowała okna od firmy KRZYŻAK i... Anna Bardzo polecam (1) Jest to firma godna polecenia, ponieważ oferuje najlepszy towar w najniższych... Mateusz zadowoleni klienci (1) Jesteśmy zadowoleni z firmy "Krzyżak",zarówno z obsługi w biurze jak i... sylwia zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług jak i z asortymentu. Miły kontakt ze sprzedawcą... Krystyna dariusz - opinia (1) firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak... dariusz