:((

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cóż, mój tata mi dzisiaj powiedział, że nie przyjdzie na wesele z powodu nieporozumień z mamą...
Fajnie, nie ma co!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: :((

Przemysli sprae, uspokoi się i zoabzcysz wszystko bedzie ok.

spokojnie....moze pomysli i pojdzie po rozum do glowy ze nie nalezy do spoich nieporozumien angazowac wlasne dzieci...w koncu cie kocha i na ten jeden najwazniejszy dzien w twoim zyciu powinien sie powstrzymac....3mam kciuki i nie zamartwiaj sie :)

to swiadczy o Jego kompletnej niedojrzałości niestety, ale to jest życiowe, ze dzieci cierpia z powodu błędów swoich rodziców, może pójdzie po rozum do głowy i zmieni zdanie, ja miałam podobny problem z moim (wtedy jeszcze przyszłym) teściem, w efekcie końcowym moja mama tak Mu przygadała, że gościowi zabrakło argumentów i pojawił się na ślubie i weselu - GŁOWA DO GÓRY MALEŃKA TO BĘDZIE TWÓJ DZIEŃ !!! Nie pozwól aby ktokolwiek zepsuł Ci humor !!! Nawet Twój ojciec

Nie martw sie! Przyjdzie na pewno, wkońcu jesteś jego córką? A córka nie codzień wychodzi za mąż!
Będzie dobrze!
Pap ;o)

Uwazam rowniez,ze bedzie ok.Tata przespi sie z tym i bedzie dobrze. Jeszcze bedzie plakac z radosci na Twoim slubie, zobaczysz ! :)))

poczekaj jakąs chwilke, aż pierwsze emocje opadną i porozmawiaj z nam, wg schematu:

nie będę Cie na siłe przekonywać, ani dyskutować relacji z mamą,

ale chcę żebyś wiedział jaki wpływ na mnie ma twoja decycja. Kiedy powiedziałeś.............., ja poczułam sie..............., i będzie mi bardzo przykro na weselu wiedząc, że Ciebie tam nie ma.

i ewentualnie, na koniec: proszę odpowiedz mi, z kim sie pokłóciłeś, ze mną, czy z mamą/na kogo jesteś obrażony, na mnie czy na mamę - bo jeżeli na mamę to nie musicie nawet ze sobą rozmawiać

i koniecznie nie wchodź w dyskusję - zostaw go z tymi wiadomościami, jak sie teraz czujesz, zapropomuj rozmowę za jakiś czas

Spróbuję, ale za parę dni. Dzisiaj rano tylko powiedział: "Poradzimy sobie", ale o co mu chodziło, to nie mam pojęcia".
Dzięki za wsparcie. Mam nadzieję, że macie rację, Dziewczyny.

przyjdzie, teraz tylko tak mówi, napewno będzie ok