dobry...i nie drogi dentysta (44) Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo... andzia.79 Gdzie po obrączki? (49) Potrzebujemy na szybko zamówić obrączki - byliśmy w galerii w yes itd ale... Męskie koszule (46) Dziewczyny - ratujcie ;) Gdzie(w Gdańsku) można kupić ładną, dobrą... AgusiaGda
Koszule dla sportowców (3) Wiecie gdzie dostane koszule dla kulturystów? Przeszukałem galerie ale nie ma... kamil444 czy to dobry pomysł na prezent? (50) Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją... józia:( profesjonalna kosmetyczka (48) Witam! Szukam sprawdzonego, profesjonalnego gabinetu ksometycznego w Gdańsku,... Mała Misia sukienki wieczorowe (54) dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i... cheeringup Salon krawiecki_ krawcowa_ salon ślubny (1) Witam, małymi krokami zbliżam się do własnego ślubu i chciałabym do sukni... Uparta BUTY (121) butki biale butki moze cos dla siebie znajdziecie... rozgladalam sie... elajza KETOZA-dieta dla twardzielek ;-) (29) Widzę, ze na forum niektóre z Was juz zaczeły dietki;-) Nie chcialam sie... nikitta23 ile planujecie wydać na ślub i wesele? (204) znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko... Oleńka bielizna -która lepsza??? (58) kochane, wiecie jak wygląda moja sukienka i teraz która bielizna lepsza pod... meg1 Czy slub cywilny to wogole slub??? (204) Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje! piotrusiek MODA MĘSKA (30) Dziewczyny, na forum pełno zdjęć sukienek, fryzur, biżuterii itd. A co z... wildchild Co to jest opalanie natryskowe? (85) Dziewczyny przejeżdzałam dzisiaj koło salonu i zauważyłam duzy napis: Nowość,... elle Nightbreakers (2) Szukam opinii o tym zespole a także jakiś filmików z wesel ? Dasza art melody zespół - proszę o opinie (15) Prośba o opinię zespół Art Melody :) Jak grają i prowadzą wesele ? :) domi08 Srebrna czy złota biżuteria? (27) Czy złota, delikatna biżuteria może dobrze wyglądać do białej sukni? Suknia... A. Wesele gdańsk i okolice (5) Szukamy z narzeczoną sali weselnej w gdańsku i okolicach z terminem na... pablo_zajad Fotograf na ślub i wesele 15.09.2018 (62) Witam, szukam fotografa na ślub i wesele w Gdańsku plus plener. Interesują... Jaques