???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Halo? Jest ktos kto traci swoja wolnosc w czerwcu 2006!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ???

ja jestem ;)
3 czerwca 2006... a ty kiedy??

Hej 24.06.2006!

jak przygotowania?
Ja na razie mam zaklepaną salę ,wstępnie fotografa , ciasta mama babcia ciocie itp. ;) , a reszta jest na razie tylko w mojej głowie ;)

Ja rowniez mam sale, noclegi dla gosci, mam tez projekt sukni i czekam na kosciol.

tak prawdę powiedziawszy to ja nie mam pojęcia jak się do tego wszystkiego zabrać ...troche mnie to zaczyna przerażać... jak tak sobie czytam na tym forum to wszyscy przyszłoroczni mają prawie wszystko na ostatni guzik dopięte .... a ja daleko w polu :(
Nie wiem co kiedy trzeba załatwić zeby za późno nie było... ale za wcześnie też nie chcę ...

Generalnie planowanie zaczelam od biznes-planu :) ale tak chyba najlepiej.
Powoli coraz wiecej rzeczy za soba ale i tak najwiecej bedzie na wiosne, wez to wszystko potem podopinaj na ostatni guzik!

Chyba tak właśnie będę musiała zrobić- Biznes plan i pokolei wszystko ;)
Chyba zabiorę sie do pisania ;)

Mowie Ci biznes-plan to swietna sprawa! Jak go dobrze nakreslisz nic Ci nie POWINNO umknac!!! Ja go robilam dawno i jak teraz patrze to jestem w szoku bo wiele rzeczy w chwili obecnej wlasnie bym zapomniala.
Uwzglednilam wszystko lacznie z kopertami do zaproszen!SZALENSTWO :)
A i ceny tez mnej wiecej a to tez lepiej wiedziec wczesniej.

Fotografa tez mam ale rezygnuje! Szkoda mi wydac ponad 1300 zloty na zdjecia z aparatu cyfrowego skoro sama mam i wszyscy moi znajomi tez wiec stwierdzlismy, ze poprosimy kogos ze znajomych zeby sie tym zajal. Zdjecia fotografa ktorego wybralam sa bardzo naturalne i takie lubie, ale nie potrzebne sa szczegolne umiejetnosci aby je zrobic. Wiec odpuszczam!

ja też mam fotografa znajomego... ale mój fotografem jest z zawodu wiec mam ułatwioną sprawę ;)
A tyle kasy za zdjęcia to chyba bym nie dała :(

Ja biorę ślub 24 czerwca 2006 roku :) Pozdrawiam wszystkie czerwcowe ;)))

Witam! Jaka ladna data!

Ja też mam ślub 24.czerwca 2006... Pozdrawiam was wszystkie.

maga mam taką malutką prośbę... czy mogłabyś mi na maila przesłać twój Biznes plan ? Wiem że sama mogłabym zrobić...ale boję sie że połowę pozapominam ;)
pozdrawiam

Hej !
Ja nie mam go w komputerze, pisalam recznie i musze poszukac jak znajde to go wklepie jak nie to powymieniam z pamieci. Dam znac na e-maila.

BUZKA

Dzięki maga :)
czekam na maila
pozdrawiam

witam wszystkie przyszłoroczne Panny Młode - nie tylko te czerwcowe :) mój Wielki Dzień przypada na 17 czerwca 2006 r :) ślub cywilny i małe przyjęcie, ale emocje bardzo duże! :) choć nie jestem z Trójmiasta to cieszę się że znalazłam to forum - dużo tutaj pomocnych i ciekawych rzeczy znalazłam i wiem już mniej więcej jak chciałabym żeby mój ślub wyglądał :) życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam :)

yosie

Czesc Dziewczyny! Ivet ja rowniez mam slub 3 czerwca, wiec to bedzie nasz wielki dzien!!! :-)
W jakim kosciele masz slub i gdzie masz wesele. Ja mam w Sw Mikolaju i w Estragon. Musze sie zabrac za biznes plan.

Hej Karolka :)
Kościół jeszcze nie wiem... chyba osiedlowy ;)
a weselicho w Faltomie

W Faltomie? To zupelnie jak ja :), z tym ze ja 02-09-06. Gratuluje wyboru. Wydaje mi sie ze nie bedziemy zalowaly.
Ps. przepraszam, ze wtracilam sie do tego watku, ale nie moglam sie powstrzymac, a poczatkowa nasza data byl 24-06-06, wiec pomyslalam, ze moge ;)

Hej dziewczyny ja też się przyłącze ślub mamy 3 czerwca 2006 jak narazie zaklepana sala orkiestra i kościół:) pozdrawiam

NO LADNIE!!! Widze ze Faltom generalnie jest OKUPOWANY!!!:)
Ja tez Faltom z tym ze 24.06.2006 Buziaki