...

zostalam oszukana !!! kierowca, ktorego zapytalam czy przyjechal po mnie (zamawialam admir) powiedzial ze admir przekazal mu zlecenie bo nie bylo u nich wolnych taksowek. Z pod faceclubu (centrum miasta) do orlowa (perkuna) zaplacilam 50 zl. Wysiadajac zauwazylam ze to taksowka z s klasy... nie polecam nikomu !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: ...

a ja się zakochałam! ;D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba jakaś nieświeża jesteś a nie oszukana....
S KLASA z centrum Gdyni do Sopotu bierze 30zł!!
Czym Ty w ogóle jeździsz?? "ADMIR" ??!! To przecież korporacja samych starych pierdzieli! Komuna tam jeszcze jedzie!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

dokładnie, w admirze jeżdżą stare śmierdzące auta ze starymi dziadami a w sklasie zarąbiste limuzyny i uprzejmi, pachnący panowie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

nie obrazaj ludzi ktorzy zarabiają na chleb, bo sam tez zarabiasz... jedziecie na tym samym wozku. Może jest kilku starszych kierowców, ale firma ma renome i jest najpewniejsza w miescie, nigdy się nie zawiodlam na admirze, inni znajomi jezdza z hallo czy medykiem lub mercem i tez szanują i są wierni dobrej firmie, ktora ma doświadczenie. Na takie cos trzeba zasluzyc przez 20 lat, a nie w rok czy dwa. Kierowca S-klasy mnie okradl i tyle, to moja opinia, nie ma prawa nikt negować tego z kim jeżdzę i czy tak się naprawdę stało.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak ktoś Cię okradł to zgłoś się na policję a nie oczerniaj!!
20 lat pracowali na renomę i 20 lat temu stanęli w rozwoju!
Jeździj sobie dalej "Śmietnik Taxi" czy tam "Admir" ale nie pisz BZDUR na forum!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

to proszę sobie wyliczyć :

S - klasa

- Opłata początkowa dla wszystkich taryf 8zł
- w godz. 6:00 - 22:00 w dni powszednie 2.70 zł / km
- w godz. 22:00 - 6:00 nd i święta 4.05 zł / km
- Opłata za 1 godzinę postoju (wszystkie taryfy) 50zł

a inne firmy ( oprócz EuroSchool Taxi oraz Plus Bis Taxi ):

- Opłata początkowa dla wszystkich taryf 7,00 zł
- w godz. 6:00 - 22:00 w dni powszednie 2.00 zł / km
- w godz. 22:00 - 6:00 nd i święta 3,00 zł / km
- Opłata za 1 godzinę postoju (wszystkie taryfy) 36 zł

uważam że każdy szanujący się klient spr koszty przejazdu i zastanowi się gdzie powinien i do jakiej korporacji wsiąść.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stała Klientko, wyobraź sobie, że nie każdy klient patrzy na cenę ale na jakość, np. ja. Wolę dopłacić parę złotych i jechać w klimatyzowanym, pachnącym aucie z kulturalnym kierowcą, niż w gracie śmierdzącym petami, potem kierowcy, który chamsko się odnosi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

mylisz sie kubusiu, prawie kazdy patrzy na cene :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5