Amatorzy. (1) Byłem stałym klientem tej firmy razem z rodziną i swoją firmą. Zamówiłem... Łukasz Oszuści. (1) Byłem stałym klientem tej firmy razem z rodziną i swoją firmą. Zamówiłem... Łukasz Oszusty ! (1) Wczorajsza Pani na infolini po uwczesniejszym ustaleniu wyslała TAXI 20 min... Beata
Super (1) Czysta, pachnąca, taksówka. Kierowca-pełen profesjonalizm, zapytał czy... pirwszyALEnieOSTANI Unikać cwaniaków (1) Czyste auto nie świadczy o ''klasie'' Specyficzni kierowcy łamiący przepisy,... Obcujący z firmą Naciągacze! (1) W piątkowy wieczór wybraliśmy się ze znajomymi do centrum Sopotu, kiedy... Anna Idealna taksówka na ślub - (1) Powiem tylko jedną historię - zamówiłem taksówkę tylko na jeden bardzo krótki... Maciek i Dorota ADAMS.82 (1) 1000ZŁOTY (NA KOSZ FIRMY)JEST MA I MERCEDES W PORTWELU^IP^GRAM ADAM KUPIS Ja jestem na tak;) (1) Jest gwiazda jest jazda i mają też BMW 7;).Miła i profesjonalna obsługa... Agnes-Magnes Najlepsza korporacja w SOPOCIE !! (1) Pierwszy raz napotkałem się na tą korporacje pod Sheratonem i myślałem , że... Sopot Pozytywnie zaskoczony (1) Auto czyste, pachnące, luksusowe. Kierowca ponad przeciętnie miły i elegancko... XKR S-Klasa to Super Klasa (5) Jakosć z najwyższej półki za normalną cenę. Widać, ze ta firma stawia na... Jola Zdecydowanie na TAK! (2) Na taksówkę czekałem chyba z 5 minut, przyjechał nowiutki samochód, a co... Karol ... (9) zostalam oszukana !!! kierowca, ktorego zapytalam czy przyjechal po mnie... helena REWELACJA (1) Cóż... Cena minimalnie wyższa niż w innych korporacjach, za to komfort... Diva Przystojni Kierowcy (2) Witam często korzystają z usług korporacji s klasy chciałam napisać ,że jest... NATALIA Przystojni kierowcy (1) Często korzystając z tej o to korporacji jestem najbardziej zadowolona... NATALIA S KLASA (1) Witam. Widze po wpisach i tak ze wypowiadaja sie tu tylko taksowkarze z... arkdjo ... (1) Korporacja reklamuje sie podajac cene 2 zl/km. Na rachunku juz widnieje... bk super (3) jechalam ta korporacja pierwszy raz na lotnisko.tak jak znajomi opowiadali... doris