...
Totalnie nie polecam! Panowie najpierw kilkakrotnie naciągneli moją matkę, która totalnie się nie zna na samochodach. "Wymieniali" drogie części po czym samochód dalej nie działał. Kiedy ostatnio oddałem tam samochód w celu wymiany sprzęgła (części na wszelki wypadek sam kupiłem) właściciel próbował naciągnąć mnie na wymianę koła zamachowego (cena ok. 2 tyś), kiedy powiedziałem, że nie dam takiej kwoty i żeby może poszukać jakiejś używki taniej...stwierdził, że w sumie koło zamachowe jest w porządku. Następnie stwierdził, że trzeba wymienić wahacze. Podał mocno zawyżoną kwotę, więc przyjechałem ze znajomym mechanikiem, aby zobaczyć czy wahacze rzeczywiście wymagają wymiany. Właściciel się wściekł. Powiedział, że to niedopuszczalne, żeby przychodzić i oglądać... i że nigdy mu się to nie zdarzyło:) Obraził się, powiedział, że mnie nie obsłuży i że mam zabierać samochód :) Gorzej niż za komuny. W okolicy znalazłem warsztat, który wymienił mi wahacze za połowę tego co chciał właściciel "szczekota". I wszystko działa. Omijajcie ten warsztat szerokim łukiem!