Szczekot Serwis

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Spokojna 22A

Uczciwy i porządny serwis (1) Dla mnie to bardzo dobry serwis. Byłem tutaj już dwa razy z naprawami mojego... Jarek wszystko super (1) Bardzo profesjonalnie, szybko i za normalną cenę, nie szuka na siłę napraw,... Adam brak profesjonalizmu (1) Samochód był umówiony na konkretny dzień na konkretną godzinę i na konkretną... zbulwersowany
Rzeczowi ludzie nie naciągają jak w autoryzowanych stacjach (3) Faceci znają się na rzeczy, naprawiaja tylko to co niezbędne i nie nacjągaja... TM nie polecam (2) Przyjechałem ze swoim Peugeotem aby zapytać czy podejmą się wymiany... pezociarz Kapitalny serwis (1) Polecam serdecznie Szczekot Serwis ! Bardzo miła obsługa i fachowe podejście... Jack O d czasów z Orłowa (1) O d czasów z Orłowa, kiedy w blaszaku uzyskiwałem super service. Teraz na... Jerry D ... (1) Totalnie nie polecam! Panowie najpierw kilkakrotnie naciągneli moją matkę,... BARTOLINI BARTŁOMIEJ HERBU ZIELO GH - opinia (1) Właściciel to niekompetentny papudrak. Nie ma pojęcia o pracy mechanika.... GH POLECAM (1) Bardzo fachowy warsztat. Rzetelna naprawa i do tego zawsze w terminie.... Wawer polecam (1) super warsztat! właściciel jest konkretny, terminowy, rzeczowy a co... romanobrodi Krzysiek - opinia (1) Zdecydowanie odradzam ten warsztat!!! Pojechalem tam gdyż słabiej hamowało mi... Krzysiek