..... ......

Temat dostępny też na forum: Szkoła Języków Obcych
Wpłaciłam pieniądze za semestr, który miał się rozpocząć, ale się nie rozpoczął. Przyszłam pod zamknięte drzwi oddziału na Jaśkowej Dolinie 9/4, dzwoniłam na numery telefonów do wszystkich trójmiejskich oddziałów i nikt nie odbierał, w końcu pod jednym z numerów odebrał pan, który powiedział, że jest z Zielonej Góry, nie ma nic wspólnego z żadną szkołą językową, ale już wiele osób do niego w minionym tygodniu dzwoniło w tej sprawie i że to jakieś oszustwo. Zgłosiłam to na policję i proszę inne oszukane osoby, żeby też zgłaszały (żeby policja jak najszybciej podjęła jakieś działania).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ..... ......

ja jestem w twej samej sytuacji, zapłaciłam za semstr zimowy a letni miał być gratis, szkoła powitała mnie zamkniętymi drzwiami, numer telefonu komórkowego i stacjonarnego usunęli, wykorzystali wiele osób...czy jest jakaś zbiorowa inicjatywa aby złożyć skargę na szkołe?

Re: ..... ......

Witam,też jestem oszukana chcę zgłosić na policję,ale nie za bardzo wiem czy we Wrzeszczu czy w Sopocie gdzie mieszkam.Szans tej szkole nie daję już żadnych, bo w nigdzie nie odbierają telefonów,ani w Krakowie ani we Wrocławiu.Pozdrawiam

Inne tematy z forum

oszukanakursantka - opinia (3 odpowiedzi)

Dramat. Odradzam wszystkim tę pożal się Boże szkołę. Koncepcja braku gramatyki przy nauce języka...