Małgorzata - ocena (2) Lekcje są ciekawe, urozmaicone, w swobodnej atmosferze, są elementy... Małgorzata Ola Kuźniar - ocena (1) Szkoła otwarta dla klienta. Wszystko można "dogadać" Jakoś nie stresowałam... Ola Kuźniar Kaia - ocena (2) Z całego serca polecam szkołę językową pani Karoliny! Dzięki jej... Kaia
Beata - ocena (2) Po 25 latach przerwy zdecydowałam sie powrócić do kontynuowania nauki... Beata Lucyna S. - ocena (1) Bardzo fajna szkoła językowa! Moja córka uwielbia zajęcia z Panią Olgą. Polecam! Lucyna S. Arek - ocena (2) Właśnie zakończyłem prawie roczny kurs języka angielskiego w Talkersi i nie... Arek Gośka - ocena (2) Lekcje z Krzyśkiem to sama przyjemność, nauka języka angielskiego... Gośka Wiktoria - ocena (2) Zapisałam się na angielski, by odświeżyć to co już poniekąd znane i nauczyć... Wiktoria Monika - ocena (1) nie polecam!!!! Bezduszna firma, która tylko czeka aż podpiszecie z nimi... Monika Julia - ocena (1) Nie mam zastrzeżeń co do szkoły. Wszystko jasne i klarowne, warunki i cennik.... Julia kursant - ocena (1) zdecydowanie nie polecam, szkoła nastawiona na kasę, traktują kursantów jak... kursant Karolina - ocena (1) Zabawa i nauka w jednym czego chcieć więcej :) Karolina Karolina - ocena (1) Świetne miejsce do nauki, przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście do... Karolina Mama Szymona - ocena (1) Gorąco polecam lekcje języka hiszpańskiego u Olgi! Moje dziecko uczęszczało... Mama Szymona Anna Miklaszewska - ocena (2) Bardzo lubię chodzić tam na lekcje języka angielskiego. W firmie panuje... Anna Miklaszewska Justyna - ocena (2) Polecam każdemu, kto szuka indywidualnego podejścia, ciekawych zajęć i... Justyna JOLA - ocena (2) Moja córka chodzi już 3rok i jestem bardzo zadowolona że nie boi się... JOLA K.Posadzy - ocena (2) 12 letnia córka korzysta już drugi rok z nauki języka angielskiego. Widzimy... K.Posadzy mama - ocena (2) Córka chodzi na zajęcia od września i jest zadowolona. Zajęcia są ciekawe,... mama Hanna - ocena (2) Szczerze polecam, oceny dziecka znacznie się poprawiły odkąd uczęszcza na... Hanna