Agata - ocena (1) Bardzo fajna szkoła, świetna atmosfera i zaangażowani lektorzy. Widać pasję i... Agata K.A. - ocena (1) Mieliśmy przyjemność z rodziną wybrać się na wycieczkę do Malagi którą w... K.A. Rob - ocena (1) Zdecydowanie polecam, organizacja dokumentów zdalnie (numery NIE) przez firmę... Rob
Siergiej - ocena (2) Szczerze polecam MaryLand Language School. I to nie tylko moje słowa, ale... Siergiej BS - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, bardzo sympatyczni i uprzejmi ludzie. Polecam BS B.M. - ocena (1) Pełen profesjonalizm i super kontakt z Panem Kamilem, polecam! B.M. Roman R - ocena (1) Traduce organizowało dla nas wyjazd grupowy do Hiszpanii. Wszystko dopięte na... Roman R Tobiasz Huc - ocena (1) Współpracuje z Traduce od paru miesięcy w kwestiach organizacyjnych w... Tobiasz Huc K.R. - ocena (1) Ekspresowe wykonanie tłumaczeń, kontakt bez zarzutów, polecam! K.R. Aneta - ocena (1) Szybko i konkretnie. Tłumaczenia wykonane na czas - a nawet i szybciej,... Aneta Była kurantka - ocena (1) Nie polecam, bardzo się rozczarowałam ta szkołą językową. Po pierwsze kurs... Była kurantka MAnna - ocena (1) Szybko, profesjonalnie i rzetelnie, a do tego super kontakt podczas całego... MAnna Julia - ocena (1) Mogę polecić tę szkołę z pełnym przekonaniem. Świetni nauczyciele, niewielkie... Julia Barbara Frankiewicz - ocena (2) Pani Moniką jest świetnym nauczycielem. Polecam naukę w Golden English! Barbara Frankiewicz Anna - ocena (2) Świetne miejsce do nauki języków - profesjonalne, bez zbędnego stresu i z... Anna Hubert - ocena (2) Serdecznie polecam! Hubert Monika Przybysz-Bukrak - ocena (2) Profesjonalna kadra, przyjazna atmosfera i ciekawe metody nauczania... Monika Przybysz-Bukrak Kacper - ocena (2) Chodzilem na zajecia do Pani Kasi i to wlasnie dzieki jej podejsciu oraz... Kacper Karol - ocena (2) Świetna jakość usług! Karol Agnieszka Szyszka-Fereniec - ocena (2) Szkoła jest perfekcyjnie zarządzana przez p. Joannę, która sprawuje pieczę... Agnieszka Szyszka-Fereniec