Mama Szymona - ocena (1) Gorąco polecam lekcje języka hiszpańskiego u Olgi! Moje dziecko uczęszczało... Mama Szymona Anna Miklaszewska - ocena (2) Bardzo lubię chodzić tam na lekcje języka angielskiego. W firmie panuje... Anna Miklaszewska Justyna - ocena (2) Polecam każdemu, kto szuka indywidualnego podejścia, ciekawych zajęć i... Justyna
JOLA - ocena (2) Moja córka chodzi już 3rok i jestem bardzo zadowolona że nie boi się... JOLA K.Posadzy - ocena (2) 12 letnia córka korzysta już drugi rok z nauki języka angielskiego. Widzimy... K.Posadzy mama - ocena (2) Córka chodzi na zajęcia od września i jest zadowolona. Zajęcia są ciekawe,... mama Hanna - ocena (2) Szczerze polecam, oceny dziecka znacznie się poprawiły odkąd uczęszcza na... Hanna Anna - ocena (2) Super szkoła, polecam!!! Anna Kamila - ocena (2) Córka (5 lat) uczęszcza na zajęcia Teddy Eddie już drugi rok, w przyszłym... Kamila Maja - ocena (2) Korzystam z zajęć we Wrzeszczu i jestem bardzo zadowolona Maja Jakub - ocena (2) Super szkoła i prowadzący. Polecam! Jakub Pan Maruda - ocena (1) Niestety, nasza przygoda z Agnes Learning Club pozostawiła wiele do życzenia.... Pan Maruda Karolina - ocena (2) Krzysztof to najlepszy lektor, który mnie uczył języka angielskiego. Sprawia,... Karolina Emilia - ocena (1) 2 moich dzieci uczęszcza na zajęcia Tasty English. Nasza ulubiona szkoła Emilia Kamila - ocena (1) Mega, córka chodzi na japoński do Lektorki Ady od zdaje się 2 lat, początkowo... Kamila Mateusz - ocena (2) Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z języka angielskiego z nutą humoru i... Mateusz Zosia - ocena (2) Pan Krzysztof świetnie uczy mówienia po angielsku. Tłumaczy gramatykę bardzo... Zosia Teresa - ocena (2) Od czasu kiedy pracuję z Panem Krzysztofem, nauka języka angielskiego jest... Teresa Jolanta - ocena (2) Profesjonalna szkoła, jestem bardzo zadowolona z lektorów, z którymi miałam... Jolanta Marta - ocena (2) Długo odwlekałam decyzję o zapisaniu się na angielski. Nigdy nie lubiłam tego... Marta