MAnna - ocena (1) Szybko, profesjonalnie i rzetelnie, a do tego super kontakt podczas całego... MAnna Julia - ocena (1) Mogę polecić tę szkołę z pełnym przekonaniem. Świetni nauczyciele, niewielkie... Julia Barbara Frankiewicz - ocena (2) Pani Moniką jest świetnym nauczycielem. Polecam naukę w Golden English! Barbara Frankiewicz
Anna - ocena (2) Świetne miejsce do nauki języków - profesjonalne, bez zbędnego stresu i z... Anna Hubert - ocena (2) Serdecznie polecam! Hubert Monika Przybysz-Bukrak - ocena (2) Profesjonalna kadra, przyjazna atmosfera i ciekawe metody nauczania... Monika Przybysz-Bukrak Kacper - ocena (2) Chodzilem na zajecia do Pani Kasi i to wlasnie dzieki jej podejsciu oraz... Kacper Karol - ocena (2) Świetna jakość usług! Karol Agnieszka Szyszka-Fereniec - ocena (2) Szkoła jest perfekcyjnie zarządzana przez p. Joannę, która sprawuje pieczę... Agnieszka Szyszka-Fereniec Basia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z postępów mojego dziecka w nauce języka... Basia Patrycja - ocena (2) Polecam szkołę kk lingua. syn zdał egzamin PET z bardzo dobrym wynikiem. Od... Patrycja Dorian - ocena (1) Regularnie korzystamy z tłumaczeń biura Traduce, zawsze na czas. Polecam!! Dorian Stasiek - ocena (1) Mieliśmy przyjemność lecieć na wycieczkę do Malagi zorganizowana przez biuro... Stasiek AniaC - ocena (1) Wszystko super, polecam!!! AniaC Elżbieta Woźnicka - ocena (1) Wszystko ok, polecam serdecznie Elżbieta Woźnicka Kacper - ocena (1) Super szkoła. Bardzo ciekawe lekcje i bardzo dobre podejście do ucznia Kacper Zosia - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę, przygotowywałam się tutaj do egzaminu C2... Zosia Karol - ocena (1) Szkoła godna polecenia, lektorka - Pani Karolina zawsze przygotowana do zajęć... Karol Wojtek - ocena (1) Polecam naukę u Pani Karoliny. Szybkie rezultaty gwarantowane, miła... Wojtek Tomasz Leroch - ocena (1) bardzo sympatyczni i profesjonalni lektorzy, miła atmosfera dopingująca do... Tomasz Leroch