Jolanta - ocena (1) Profesjonalna szkoła, jestem bardzo zadowolona z lektorów, z którymi miałam... Jolanta Anonim - ocena (1) Super szkoła! Dzieciaki są zachwycone Anonim Michał - ocena (2) Od samego początku bardzo dobra współpraca. Lekcja wprowadzająca i dobór... Michał
oszukanakursantka - opinia (3) Dramat. Odradzam wszystkim tę pożal się Boże szkołę. Koncepcja braku... oszukanakursantka Kasia - ocena (2) Witam Z całego serca polecam Szkołę Językową kk lingua .pani Karolina zawsze... Kasia Piotr - ocena (1) Najlepsza szkoła szwedzkiego. Super zespół, dogodne godziny super metody... Piotr KaDo - ocena (1) Bardzo polecam lekcje z Maćkiem! Indywidualne podejście i super atmosfera!... KaDo Tomasz - ocena (1) Szkoła językowa SVAZZ to najlepszy wybór aby nauczyć się języka szwedzkiego.... Tomasz Iza - ocena (2) Super podejście do słuchacza W czasie tych zajęć zrobilam naprawdę duzy progres Iza BS - ocena (1) good teaching, highly recommended BS Małgorzata Ułanowska - ocena (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście. Tworzą grupy dopasowane do potrzeb firm, uczą... Małgorzata Ułanowska Karolina - ocena (2) Bardzo polecam kurs językowy u Pani Karoliny. Super szkoła, szybkie postępy,... Karolina Piotr - ocena (2) Szkoła zdecydowanie na najwyższym poziomie. Godna polecenia. Pełen... Piotr Mirella - ocena (1) Polecam Szkołę Językową ! Mirella Kamil - ocena (1) Od lat korzystam z usług firmy p. Eweliny. Zawsze lektorzy na wysokim... Kamil Maniek - ocena (2) Bardzo polecam wszystkim zajęcia z panią Karolina.Pełen profesjonalizm Maniek Pelo - ocena (2) Jestem pod niesamowitym wrażeniem w jaki sposób można tak szybko opanować język. Pelo Artur - ocena (2) Chciałabym z wielką radością podziękować p.Karolinie za wkład i podejście... Artur Barbara - ocena (2) Od czasów maturalnych, a było to 30 lat wstecz, nie używałam języka... Barbara Em - ocena (2) Bardzo polecam każdemu. Kilka miesięcy nauki z profesjonalistami pozwoliło mi... Em