Marcel - ocena (1) Pani Basia przemiła osoba, zawsze pomoże, doradzi. Ogrom cierpliwości i... Marcel Dominika Jankowska-Pietryk - ocena (1) Pani Julia najwspanialszy lektor dla dzieci. Podejście wspaniałe, ciepła i... Dominika Jankowska-Pietryk Paula - ocena (1) Świetne zajęcia i super Pani prowadząca :) Paula
Katarzyna - ocena (2) Uczciwie polecam Szkole Pana Krzysztofa Lango Master.Lekcje są zawsze... Katarzyna Mama ucznia - ocena (2) Polecamy szkołę do nauki języka. Przeszliśmy z innej i nie żałujemy. Mama ucznia Anonimowo - ocena (1) Zawsze spotykam się tam z wspaniałą atmosferą, jak i profesjonalnym... Anonimowo Iryna - ocena (1) Polecam szkołę, córeczka bardzo lubi zajęcia, dużo poznała z zajęć, bardzo... Iryna Iwona - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Córki chętnie chodzą na zajęcia ze względu na... Iwona Monika - ocena (1) Polecamy z całego serca! Syn uczęszcza już drugi rok, a my jesteśmy bardzo... Monika Monika Urbaniak - ocena (1) Polecamy z całego serca! Syn uczęszcza już drugi rok, a my jesteśmy bardzo... Monika Urbaniak Sylwia - ocena (1) Zajęcia są prowadzone w profesjonalny sposób a co najważniejsze efektywnie.... Sylwia Zosia - ocena (2) Ta szkoła jest bardzo fajna, są tam mega mili nauczyciele, dużo uczy i bardzo... Zosia Piotr - ocena (2) Super atmosfera, dużo się nauczyłem Piotr nina - ocena (3) uczęszczałam na zajęcia przygotowujące do matury rozszerzonej, prowadzone... nina Olga - ocena (1) Super szkoła językowa :) Olga dominika - ocena (1) Jestem z Movą pół roku i już widzę ogromną różnicę w swobodzie posługiwania... dominika Beata - ocena (1) Pani Karolina bardzo dobrze przygotowała moją córkę licealistkę do egzaminu... Beata Jack Frog - ocena (2) Polecam Szkołę językową Lango Master Jack Frog Michał - ocena (2) Polecam każdemu! Michał LL - ocena (2) Dobry format nauki, zrobiłem duże postępy w krótkim czasie LL