Sara - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Trójmieście, a nawet w Polsce! Nauka poprzez... Sara Olga - ocena (1) Fajna szkoła :) Olga Julia - ocena (1) Dzieki atmosferze w szkole po każdej ukończonej lekcji czekam w ekscytacji na... Julia
Róża - ocena (2) Powiem szczerze że jestem uzależniona od tego miejsca!!! Przychodzę do Movy... Róża Beata - ocena (1) Kocham zajęcia w Movie! Beata kaja - ocena (2) wspaniałe, ciepłe miejsce i osoby ️ trochę obawiałam się zajęć, bo wcześniej... kaja Andrzej Świerczyński - ocena (2) Naprawdę świetna szkoła, chodzę już kilka lat i widzę wielkie postępy. A to... Andrzej Świerczyński Jan - ocena (2) Najlepsza szkoła do jakiej chłodziłem. Polecam całym sercem!!! Piękna... Jan Asia - ocena (2) Od kilku miesięcy uczęszczam na regularne lekcje hiszpańskiego u wspaniałej... Asia Weronika - ocena (2) Mova to super szkoła językowa, języków uczymy się nie z podręcznika a poprzez... Weronika Dominika - ocena (1) Mova to jedno z najwspanialszych miejsc w Trójmieście. Ta atmosfera, ludzie... Dominika Angelika - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Gdańsku! Angelika Pawel - ocena (1) Łatwo dojechać. Miodzio. Pomocne Panie w sekretariacie :)) Pawel Monika S - ocena (1) Polecam z całego serca Szkołę Prestige Lingua! Korzystamy z zajęć języka... Monika S Joanna - ocena (2) Z serca polecam szkołę językową. Nauczyciele z serem i zaangażowaniem... Joanna Kursantka - ocena (1) Super atmosfera na zajeciach. Lektorka K Kursantka Martyna - ocena (1) Super nauczyciele i atmosfera! Martyna Matt - ocena (2) Talkersi odpowiadali za rozwój językowy mojej 100 osobowej firmy.... Matt Karolina Balbina - ocena (2) Zdecydowanie polecam talkersów do nauki j.angielskiego :)! Miałam szansę... Karolina Balbina Marta m - ocena (2) Fajna i przyjemna wspolpraca :) Super wydarzenia na ktorych mozna bylo... Marta m