Nadia - ocena (1) Przez ponad pół roku miałam indywidualne zajęcia, bardzo dobrze prowadzone... Nadia Tymek - ocena (1) La Mancha to super szkoła językowa. Bardzo fajni lektorzy i różni, bo polscy... Tymek Małgorzata - ocena (1) Szkoła jest wspaniała :) Małgorzata
DM - ocena (1) W La Manchy - nie tylko hiszpański:) Nauka portugalskiego w kameralnym... DM anna - ocena (1) moje dwie córki chodzą do grupy do Pani Oliwii, nauczycielka jest świetna,... anna Miłosz - ocena (1) uczę się od roku - zrobiłem znaczne postępy. Wszystko odbywa się w... Miłosz xZOSIAx - ocena (1) uczę się u nich już prawie 2 rok. Mam zajęcia z Darią i jestem bardzo zadowolona xZOSIAx Kinia - ocena (1) lekcje super!!! Kinia Sebastian - ocena (1) Nie wiedziałem jaki egzamin zdać aby dostać się na studia w UK. Doradzili,... Sebastian Lydia Neumann - ocena (1) As a teacher, I highly recommend Fluent School. It truly caters to each... Lydia Neumann Tymek - ocena (1) zdałem CAE na poziomie C1, pół roku zajęć i jest efekt :D Tymek Lila - ocena (1) Jestem naprawdę zachwycona efektami, jakie osiągnęłam dzięki tej szkole.... Lila Aga&Tom - ocena (1) korzystamy z zajęć na Przymorzu i jest super Aga&Tom Anna - ocena (1) dwie córki uwielbiają zajęcia z Panią Kają. Pozdrawiam cały zespół Anna Kamil - ocena (1) świetna kadra, super podejście do nauki Kamil Eme Ese - ocena (1) Polecam serdecznie:) Eme Ese Sylwia - ocena (1) Cudowna szkoła! Moje dzieci nauczyły się mówić po hiszpańsku na poziomie... Sylwia Uczeń - ocena (1) Polecam szkołę jest super!!! Uczeń Dorota - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę. Komunikacja z opiekunami wyjątkowa i bardzo... Dorota Majka - ocena (2) Bardzo polecam szkołę. Dzięki indywidualnej nauce u Pani Karoliny zdałam... Majka