Basia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z postępów mojego dziecka w nauce języka... Basia Patrycja - ocena (2) Polecam szkołę kk lingua. syn zdał egzamin PET z bardzo dobrym wynikiem. Od... Patrycja Dorian - ocena (1) Regularnie korzystamy z tłumaczeń biura Traduce, zawsze na czas. Polecam!! Dorian
Stasiek - ocena (1) Mieliśmy przyjemność lecieć na wycieczkę do Malagi zorganizowana przez biuro... Stasiek AniaC - ocena (1) Wszystko super, polecam!!! AniaC Elżbieta Woźnicka - ocena (1) Wszystko ok, polecam serdecznie Elżbieta Woźnicka Kacper - ocena (1) Super szkoła. Bardzo ciekawe lekcje i bardzo dobre podejście do ucznia Kacper Zosia - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę, przygotowywałam się tutaj do egzaminu C2... Zosia Karol - ocena (1) Szkoła godna polecenia, lektorka - Pani Karolina zawsze przygotowana do zajęć... Karol Wojtek - ocena (1) Polecam naukę u Pani Karoliny. Szybkie rezultaty gwarantowane, miła... Wojtek Tomasz Leroch - ocena (1) bardzo sympatyczni i profesjonalni lektorzy, miła atmosfera dopingująca do... Tomasz Leroch jolanta - ocena (1) Szkoła spełniła wszystkie moje oczekiwania Moja córka zdała maturę... jolanta Monika - ocena (1) Z usług szkoły Fluent korzystam już trzeci rok. Jestem bardzo zadowolona,... Monika Magdalena - ocena (1) Naprawdę fajna szkola, przyjazna atmosfera, atmosfera, dobry kontakt z... Magdalena Arek - ocena (1) To nasz drugi wyjazd do Hiszpanii, drugi z biurem Traduce i drugi raz się nie... Arek Jolanta K - ocena (1) Organizacja wyjazdu do Hiszpanii jak i wycieczki na miejscu ekstra. Polecam... Jolanta K Agata - ocena (1) Polecam, wszystko sprawnie i w terminie. Agata Marcel - ocena (1) Super lektorzy i miła atmosfera:) Marcel Bibiana - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, super prowadzone lekcje i ogromna ilość wiedzy. Nauka z... Bibiana Grzegorz - ocena (2) Uczęszczam na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jestem bardzo zadowolony.... Grzegorz