Seb - ocena (2) Najlepsze co mogło mnie spotkać w kwestii mojej edukacji. Myślałem, że już... Seb Jacek B. - ocena (1) Fajna, kameralna szkoła. Jacek B. Gosia - ocena (2) Najlepsza szkoła, w jakiej się uczyłam. Najbardziej podoba mi się... Gosia
Lydia Chatelain - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona: lekcje sa interesujace, nauczyciele maja... Lydia Chatelain Wanda - ocena (1) super szkola: profesjonalni nauczyciele i swietnie prowadzone lekcje Wanda Magda - ocena (2) Polecam z całego serca szkołę KK Lingua i kurs nauki języka rosyjskiego.... Magda Zadowolona mama - ocena (1) Profesjonalni i przyjaźni nauczyciele, doskonała współpraca i dobry kontakt... Zadowolona mama Agnieszka - ocena (1) Chodziłam na zajęcia Agnieszki organizowane w domu kultury w Gdańsku. Bardzo... Agnieszka Magdalena - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa z kursami szwedzkiego online :) Wspaniałe lektorki,... Magdalena Sylwia Zachciał - ocena (2) Polecam serdecznie! Sylwia Zachciał Caribbeanblue1976 - ocena (2) Bardzo polecam.Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do każdego... Caribbeanblue1976 Kinga - ocena (1) Polecam szkołę językową Svazz Kinga Beata - ocena (1) Polecam, świetni i zaangażowani lektorzy, fajna atmosfera. Szkoła organizuje... Beata Hamlet - ocena (1) Lekcje dostosowane pod poziom i potrzeby ucznia, miła i swobodna atmosfera,... Hamlet John Rambo - ocena (1) Wspaniale, bardzo mi się podoba. Niezapomniane wrażenia. John Rambo Marcel - ocena (1) Nauka z Agnieszką w szkole Svazz to sama przyjemność. Każda lekcja jest... Marcel Asia - ocena (1) Agnieszka jest super nauczycielką, nigdy nikt tak super nie tłumaczył mi od... Asia Alicja - ocena (2) Kameralne miejsce idealne do indywidualnej nauki angielskiego. Bardzo polecam... Alicja Uczeń - ocena (2) Fantastyczne miejsce do indywidualnej nauki j.angielskiego. Polecam naukę u... Uczeń Dorota - ocena (2) Bardzo polecam. Pani Karolina przygotowała córkę do egzaminu ósmoklasisty,... Dorota