Marta - ocena (2) Nauka z Krzyśkiem to zupełnie inny poziom niż ten, który znałam do tej pory z... Marta EL - ocena (1) Wspaniałą szkoła, polecam!! EL Edyta - ocena (1) Najlepsza Szkola Edyta
Ola - ocena (1) Najlepsza szkoła polecam z całego serca ? Ola Ojciec_Bio - ocena (2) Od ładnych kilku lat mój dzieciak uczy się w PL. Co do zasady nie nawalają.... Ojciec_Bio Kasia - ocena (2) Bardzo polecam szkole jestem bardzo zadowolona Kasia Zadowolona uczennica - ocena (1) Wspaniała atmosfera do nauki języka, nauczyciele marzenie ️ Zadowolona uczennica Andrzej - ocena (1) Dziecko szczęśliwe, co chwilę mówi mi coś po angielsku, widząc Panią w... Andrzej Dariusz - ocena (1) Polecam bez wahania! Potrzebowałem tłumaczeń dokumentów w ten sam dzień,... Dariusz Paweł - ocena (2) Profesjonalna obsługa, duży wybór kursów językowych Paweł Maja - ocena (1) Rewelacyjne podejście do ucznia,świetna atmosfera,przyjazne środowisko do... Maja Andrzej - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, polecam :) Andrzej Karolina - ocena (2) Fantastyczne miejsce do nauki języków i zdobycia certyfikatu. Polecam Karolina Marta Bartnicka - ocena (2) Moja ulubiona szkoła - a sprawdziłam kilka trójmiejskich (i nie tylko).... Marta Bartnicka Agnieszka - ocena (2) Prestige Lingua to super szkoła dla dzieci, szybko łapią angielski,... Agnieszka Mama Franka i Antka - ocena (2) Fantastyczne postępy moich dzieci Mama Franka i Antka Marta - ocena (2) Doskonała kadra Marta Marika Cichowicz - ocena (2) Jestem mega zadowolona, bo moje dziecko w końcu polubiło angielski i... Marika Cichowicz Adriana Jakubowska - ocena (2) Absolutnie profesjonalna szkoła językowa, kładąca nacisk na jakość nauczania... Adriana Jakubowska Dorota - ocena (1) W La Manchy lektorzy są profesjonalistami . Zajęcia są prowadzone w miłej ,... Dorota