Judyta K. - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa i kontakt. Polecam serdecznie jeśli ktoś szuka... Judyta K. Karol - ocena (1) Polecam serdecznie kontakt z Panem Kamilem z Traduce. Profesjonalna obsługa :) Karol Małgorzata - ocena (2) Zdecydowanie polecam szkołę językową! Nauka odbywa się w przyjemnej... Małgorzata
Agata - ocena (1) Świetne kursy językowe. Agata Anna - ocena (2) Korzystam z usług Prestige Lingua od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona z... Anna Monika - ocena (1) Polecam szkołę Connect jak również wszystkich jej nauczycieli. Najlepsza... Monika Marysia T. - ocena (1) MOVA to miejsce, które szczerze polecam każdemu kto chce nauczyć się nowego... Marysia T. Michał - ocena (2) Polecam. Najlepszy angielski na swiecie! Michał domi - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w tej szkole językowej! Nauczyciele są... domi Zosia - ocena (1) Naprawdę uwielbiam to miejsce, czuję się jak w domu, a nauka języków to sama... Zosia Mimi - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa Mimi Zofia - ocena (1) Świetna szkoła językowa, lektorki i lektorzy są niezwykle kreatywni i uczą w... Zofia Kate - ocena (1) Fajna szkoła, super ludzie. Kate Mateusz Kamiński - ocena (1) Chodzę na zajęcia do szkoły językowej MOVA od już prawie 3 lat, z każdym... Mateusz Kamiński w. - ocena (2) Szkoła godna polecenia. w. Kinga - ocena (1) Cudowne i przytulne miejsce, pełne ciekawych i ciepłych ludzi ️ Kinga Sebulba - ocena (1) Bardzo dobra szkoła polecam Sebulba Mateusz - ocena (1) Fantastyczna szkoła językowa, polecam z całego serca. Od 2 lat uczęszczam na... Mateusz adam - ocena (1) mega szkola! polecam adam Ola - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w jakiej byłam! Kocham move, jej vibe i czas tam... Ola