Zadowolony uczeń - ocena (2) Bardzo polecam, zajęcia prowadzone w bardzo sympatycznej atmosferze. lektorka... Zadowolony uczeń Marta P. - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Pani Karoliny. Dzięki zajęciom... Marta P. Marcin - ocena (2) Świetna szkoła, świetne efekty, profesjonalizm. Bardzo polecam Marcin
MK - ocena (2) Super Szkoła. Pani Karolina profesjonalna, zawsze perfekcyjnie przygotowana,... MK Karol - ocena (1) Lekcje i proces nauki jest naprawdę mega - dostosowane indywidualnie do grupy... Karol Natalia S. - ocena (1) Świetna szkoła językowa do nauki szwedzkiego, przystępne ceny i przygotowane... Natalia S. Justyna M - ocena (1) Szkoła godna polecenia! Ciekawe tematy zajęć, elastyczny grafik i koleżeńska... Justyna M Kamil - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Kamil Ala - ocena (1) Super szkoła mila atmosfera zajęcia świetne., wyjazdy do szkoły jezykowej... Ala Ania J. - ocena (1) W szkole uczyłam się przez rok. W trakcie kursu uczyliśmy się nie tylko... Ania J. Kamila - ocena (1) Mega miła atmosfera na zajęciach dopasowane tępo do nauki każdego kursanta ️ Kamila Agnieszka - ocena (1) Córka od zeszłego roku uczęszcza chętnie na zajęcia, twierdzi że są ciekawe i... Agnieszka Uczeń - ocena (1) Bardzo fajni lektorzy, zajęcia również online, pełen profesjonalizm. Uczeń Uczeń - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć w tej szkole. Napewno będę kontynuować... Uczeń Mania - ocena (1) Pan Maciej to super lektor! Bardzo zaangażowany, indywidualnie podchodzi do... Mania Piotr - ocena (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm. Piotr Gabi - ocena (1) Gorąco polecam, wysoki poziom nauczania, lekcje indywidualne dostosowane do... Gabi Lidka - ocena (1) Bardzo wysoki poziom nauczania. Pan Maciej bardzo profesjonalny i przemiły.... Lidka PiotrB. - ocena (1) Uczę się języka angielskiego już kilka lat, jak dotąd Maciej jest najlepszym... PiotrB. Masmutop - ocena (1) Wszystko miło i profesjonalnie. Polecam. Masmutop