Dorota - ocena (1) Zdecydowanie warto polecić. Dorota Kamil - ocena (1) Super atmosfera i profesjonalne podejście. Jestem bardzo zadowolony, polecam... Kamil Kamil - ocena (1) Profesjonalne podejście i świetny kontakt. Korzystam regularnie z tłumaczeń i... Kamil
Katiuszka - ocena (1) Fajna szkoła, lekcje w niewielkich grupach, w miłej atmosferze i na ciekawych... Katiuszka Agnieszka - ocena (1) Wszystko ok, dobry kontakt, indywidualne podejscie Agnieszka SL - ocena (1) Świetna szkoła, dobra kadra i atmosfera. SL Wera - ocena (1) Fajna szkoła, ma swoją aplikację do nauki języka hiszpańskiego. Polecam! Wera Milo - ocena (1) Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła j. hiszpańskiego w Polsce! Bardzo... Milo Karolina - ocena (1) Szkoła bardzo przyjazna, super lektorzy, pochodzą z krajów... Karolina Johan Lopez - ocena (1) Super szkole! Bardzo fajnie! Johan Lopez Juszczyk Dariusz - ocena (1) Szkoła Viva la vida oferuje mozliwosc nauki języka w takiej formule , ze... Juszczyk Dariusz Ilona - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Syn złapał świetny kontakt z lektorka. Zdecydowanie... Ilona Patryk - ocena (1) Świetna atmosfera, profesjonalne podejście, polecam. Patryk Adrian - ocena (1) Super szkoła, super nauczyciele! Zapisuję się na kolejny rok! Adrian Anna - ocena (1) Uczęszczałam do kilku szkół i zdecydowanie ta jest najlepsza! Cudowna atmosfera! Anna Tomasz - ocena (1) Naprawdę polecam, lektorka świetna- miła, wyrozumiała i ma ogromną wiedzę. To... Tomasz Aleksander - ocena (1) Świetna szkoła, wspaniali lektorzy, kontakt z biurem rewelacja. Polecam. Aleksander Małgorzata - ocena (1) Szkola super pod kazdym wzgledem : profesjonalna organizacja zajec, kontakt z... Małgorzata Dorota - ocena (1) Świetna szkoła z przemiłymi ludźmi. Mój nauczyciel Alejandro, mejor! Dzięki... Dorota Karol - ocena (2) Krzysztof to najlepszy nauczyciel! W końcu się przełamuje, by mówić swobodnie... Karol