Dori - ocena (2) Wspaniale przygotowane zajęcia, w ciekawy i nieoczywisty sposób przekazana... Dori Ewa Piotrowska - ocena (2) Cudowna,przyjazna szkoła dla dzieci i dorosłych,lektorzy... Ewa Piotrowska Natalią S. - ocena (2) Dwa lata temu rozpoczęliśmy naszą przygodę z językiem hiszpańskim w szkółce... Natalią S.
Dorota - ocena (2) Córki w wieku 4 lat zaczęły swoją przygodę z językiem hiszpańskim w szkole... Dorota Agata - ocena (2) To już mój kolejny rok z Viva la vida i moja opinia pozostaje bez zmian jest... Agata Aga - ocena (1) Nauka z Alejandro w La mancha to naprawdę super produktywne zetknięcie z... Aga Anna - ocena (1) Polecam tą szkołę, córka uczyła się w małej grupie, a teraz kontynuuje naukę... Anna Artur - ocena (1) Pracuję z Agą od 2 lat, jest świetną, kompetentną i cierpliwą lektorką którą... Artur Maciej - ocena (1) Dzień dobry Moje dzieci uczęszczają na zajęcia bardzo dobre podejście do... Maciej Marta - ocena (1) Pani Agnieszka sprawia bardzo przyjazną atmosferę w czasie zajęć... Marta An - ocena (1) polecam zajęcia An Rodzic ucznia - ocena (1) Mój syn po kilku nieudanych próbach w innych szkołach językowych w końcu... Rodzic ucznia Nadia - ocena (1) Przez ponad pół roku miałam indywidualne zajęcia, bardzo dobrze prowadzone... Nadia Tymek - ocena (1) La Mancha to super szkoła językowa. Bardzo fajni lektorzy i różni, bo polscy... Tymek Małgorzata - ocena (1) Szkoła jest wspaniała :) Małgorzata DM - ocena (1) W La Manchy - nie tylko hiszpański:) Nauka portugalskiego w kameralnym... DM anna - ocena (1) moje dwie córki chodzą do grupy do Pani Oliwii, nauczycielka jest świetna,... anna Miłosz - ocena (1) uczę się od roku - zrobiłem znaczne postępy. Wszystko odbywa się w... Miłosz Ziemowit - ocena (1) Bardzo rzetelne i efektywne zajęcia. Egzamin GMAT zdany na wysoki wynik, a... Ziemowit Łukasz Łukasik - ocena (1) Miejsce godne polecenia każdemu, kto chce skutecznie opanować język angielski. Łukasz Łukasik