Marek Er - ocena (1) Zaczynałem kilka lat temu z przeciętna znajomością angielskiego. Obecnie... Marek Er Maja - ocena (1) przygotowanie do egzaminu CAE - wzorowo! Egzamin zdałam przy pierwszym... Maja Paulina - ocena (1) Polecam szkołę językową BASE każdemu, kto pragnie szybko i skutecznie nauczyć... Paulina
Tomek - ocena (1) Moje odczucia z nauki są tylko pozytywne. Bardzo cierpliwy nauczyciel. Lekcje... Tomek Wojtek - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę językową! Moje doświadczenia od samego... Wojtek Kamil - ocena (1) Niesamowicie profesjonalni i przesympatyczni nauczyciele. Nauka języka... Kamil Uczennica - ocena (1) Bardzo polecam. Najbardziej profesjonalny kurs językowy w jakim... Uczennica Ola - ocena (1) Super szkoła ! Mili lektorzy :) Profesjonalne podejście :) Ola Maja - ocena (1) Super szkoła, lektorzy są przemili a ich praca nie idzie na marne! Ciekawe i... Maja S - ocena (1) Tematycznie udekorowana szkoła. Mili, wyrozumiali i dbający o uczniów... S Olga - ocena (2) Z całego serca polecam naukę w tej szkole. Na zajęcia uczęszczałam regularnie... Olga Anna - ocena (1) Odpowiada mi sposób prowadzenia zajęć! Anna Michał Litwa - ocena (1) Świetna szkoła językowa. Zajęcia prowadzą pasjonaci języków z dużym... Michał Litwa Marcin - ocena (1) Chodzę na język japoński do Pana Seweryna. Prowadzący jest osobą kompetentną,... Marcin klient - ocena (1) Nie polecam tego ośrodka. Jakość obsługi klienta jest niska, zauważalny jest... klient Agata - ocena (1) Jestem zachwycona! Korepetycje na najwyższym poziomie. Chciałam po czasie... Agata Adam - ocena (1) Pani Agnieszka posiada bardzo duza wiedze z jezyka niemieckiego i... Adam Ania - ocena (1) Bardzo polecam!!! Zajęcią są bardzo interesujące, pani Agnieszka dba o to,... Ania Arleta - ocena (1) Serdecznie polecamy ! Pani dyrektor szkoły z wielkim zaangażowaniem podchodzi... Arleta Yehor - ocena (1) Lessons with Mr. Yugo are always great, it's nice to have a japanese-born... Yehor