Katarina - ocena (1) Pan Seweryn super tłumaczy japoński, a Pani Linda jest przemiła! Nauka jest... Katarina Asia - ocena (1) Poza japońskim, mieliśmy również zajęcia z kaligrafii, i nie powiem - jest to... Asia Bartek - ocena (1) Nauka języka odbywa się w przyjaznej atmoswerze - gramatyka, słówka, pisanie,... Bartek
Dawid - ocena (1) Pan Seweryn ma niesamowitą wiedzę o języku japońskim i kulturze japonii. Z... Dawid Agata - ocena (1) Super szkoła, poza zwykłą nauką dużo ciekawych urozmaiceń - kaligrafia,... Agata Ola - ocena (1) Nauczyciele są niesamowici. Przyjemna atmosfera w czasie zajęć i wspaniale... Ola Ania - ocena (1) Bardzo pozytywnie wspominam zajęcia w szkole Matsuri. Zero nudy, mnóstwo... Ania Wojciech - ocena (2) Polecam firmę. Pozytywna współpraca zarówno z nauczycielem jak i firmą ws.... Wojciech Anonim - ocena (1) Świetna atmosfera i cudowni lektorzy! Pani Linda potrafi zarazić dobrą... Anonim Zuzanna - ocena (1) Szczerze polecam, mnóstwo materiałów dydaktycznych, nauczyciele bardzo... Zuzanna Anja Ch. - ocena (1) Polecam według mnie najlepsza szkoła językowa w Trójmieście, profesjonalni... Anja Ch. Alicja - ocena (1) Bardzo polecam! Miałam przyjemność chodzić na jezyk angielski do Seweryna.... Alicja Madziula - ocena (2) Zapisując się na kurs miałam ogromne braki gramatyczne. Budowanie zdania... Madziula Beata - ocena (1) Fantastyczna szkoła. Profesjonalne i co najważniejsze-bardzo elastyczne... Beata Monika K - ocena (2) Gorąco polecam szkołę językową Lango Master. Indywidualne podejście, zajęcia... Monika K Tymoteusz - ocena (1) La Mancha w Gdyni to najlepsza szkoła językowa. Są tam super nauczyciele,... Tymoteusz Kasia - ocena (2) Do szkoły uczęszczałam przez 1,5 roku. Na początku byłam bardzo zadowolona... Kasia Łukasz - ocena (1) Wspaniali nauczyciele z misją i rewelacyjnym podejściem do dzieci, które... Łukasz Ola - ocena (2) Bardzo polecam kurs z Panią Dorotką, cudowna osoba, bardzo kontaktowa, bardzo... Ola Katarzyna - ocena (1) Kurs języka angielskiego w którym brałam udział okazał się niezwykle... Katarzyna