Maciej - ocena (2) Miejsce godne polecenia. Dzieci bardzo chętnie chodzą na zajęcia. Widać u... Maciej A. G - ocena (2) Jestem zadowolona, szkoła skutecznie uczy języka. Polecam A. G Ania - ocena (2) Polecam z całego serca!!! Ania
Weronika - ocena (1) Najlepsza szkoła, w jakiej miałam okazję uczyć się języka. Świetni... Weronika Aleksandra - ocena (2) Zajęcia z Panią Karoliną są na bardzo wysokim poziomie i dają poczucie... Aleksandra Marta - ocena (2) Polecam! Świetni lektorzy! Marta Fausti H - ocena (2) Polecam! Wspaniały kurs wakacyjny! Fausti H Marta G. - ocena (2) Polecam! Najlepsza szkoła i cierpliwi nauczyciele :D Marta G. Ziuta - ocena (2) Bardzo polecam tą szkołę,jest super Ziuta Marek Daciuk - ocena (1) Bardzo profesjonalne oraz marytoryczne kursy które polecam w 100%.... Marek Daciuk Mariusz Tamowicz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, miłe podejście i szeroka baza wiedzy. Polecam w 100 % Mariusz Tamowicz Natalia - ocena (2) Córka od roku uczęszcza do szkoły, postę duży, małe grupy, efektowna nauka,... Natalia Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Atmosfera niezwykle przyjazna. Nauczyciele-pasjonaci,... Piotr Marek Er - ocena (1) Zaczynałem kilka lat temu z przeciętna znajomością angielskiego. Obecnie... Marek Er Maja - ocena (1) przygotowanie do egzaminu CAE - wzorowo! Egzamin zdałam przy pierwszym... Maja Paulina - ocena (1) Polecam szkołę językową BASE każdemu, kto pragnie szybko i skutecznie nauczyć... Paulina Tomek - ocena (1) Moje odczucia z nauki są tylko pozytywne. Bardzo cierpliwy nauczyciel. Lekcje... Tomek Wojtek - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę językową! Moje doświadczenia od samego... Wojtek Kamil - ocena (1) Niesamowicie profesjonalni i przesympatyczni nauczyciele. Nauka języka... Kamil Uczennica - ocena (1) Bardzo polecam. Najbardziej profesjonalny kurs językowy w jakim... Uczennica