Monika - ocena (1) Fantastyczna szkoła, prowadzona przez zaangażowaną właścicielkę, która ma... Monika Uczennica - ocena (1) Bardzo wysoki poziom zajęć. Piękne wnętrze i funkcjonalne sale wykładowe.... Uczennica Mateusz K. - ocena (2) Polecam zajęcia w Lango Master. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze,... Mateusz K.
Mikołaj - ocena (1) Najlepsza szkoła w jakiej się uczyłem, świetni lektorzy, bardzo dobry kontakt... Mikołaj Monika - ocena (1) Mam bardzo dobre doświadczenie z Lango Master. Korzystam z lekcji... Monika Ewelina - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę, duży plus za profesjonalizm nauczycieli,... Ewelina Julia - ocena (1) W dzisiejszym świecie trudno o taką szkołę z miłym, indywidualnym podejściem... Julia Radek - ocena (1) Egzaminy zaliczone, a wiedza została i jest coraz lepiej, zdecydowałem się... Radek Gosia O. - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z nauki w Lango Master! Zajęcia są prowadzone w... Gosia O. Paulina - ocena (1) Bardzo polecam! Poziom i zakres dostosowywany indywidualnie do potrzeb. Pełen... Paulina Klaudia - ocena (2) Krzysiek jest świetnym nauczycielem! Polecam z całego serca Klaudia Monika - ocena (1) Wyraźnie widoczne jest nastawienie i pomoc nam słuchaczom w zrozumieniu... Monika Monika - ocena (2) Polecam serdecznie! Monika Monika k. - ocena (2) Bardzo pomocne, szczególnie aby nauczyć się szybko komunikacji poza granicami... Monika k. Milena - ocena (1) Polecam z całego serca, pełny profesjonalizm, każda lekcja przygotowana z... Milena Justyna Lewandowska - ocena (1) Profesjonalizm i kreatywność. Zaangażowanie, umiejętność stworzenia dobrej... Justyna Lewandowska Daniel - ocena (1) Kursy są dobrze zorganizowane, materiały dydaktyczne są ciekawe i dostosowane... Daniel Joanna - ocena (2) Lango Master to jedna z najbardziej profesjonalnie prowadzonych szkół... Joanna Dominika - ocena (2) Bardzo polecam! Dominika Kinga - ocena (1) Zdecydowanie polecam lekcje z Panią Weroniką! Pełen profesjonalizm,... Kinga