Justyna M - ocena (1) Szkoła godna polecenia! Ciekawe tematy zajęć, elastyczny grafik i koleżeńska... Justyna M Kamil - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Kamil Ala - ocena (1) Super szkoła mila atmosfera zajęcia świetne., wyjazdy do szkoły jezykowej... Ala
Ania J. - ocena (1) W szkole uczyłam się przez rok. W trakcie kursu uczyliśmy się nie tylko... Ania J. Kamila - ocena (1) Mega miła atmosfera na zajęciach dopasowane tępo do nauki każdego kursanta ️ Kamila Agnieszka - ocena (1) Córka od zeszłego roku uczęszcza chętnie na zajęcia, twierdzi że są ciekawe i... Agnieszka Uczeń - ocena (1) Bardzo fajni lektorzy, zajęcia również online, pełen profesjonalizm. Uczeń Uczeń - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć w tej szkole. Napewno będę kontynuować... Uczeń Mania - ocena (1) Pan Maciej to super lektor! Bardzo zaangażowany, indywidualnie podchodzi do... Mania Piotr - ocena (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm. Piotr Gabi - ocena (1) Gorąco polecam, wysoki poziom nauczania, lekcje indywidualne dostosowane do... Gabi Lidka - ocena (1) Bardzo wysoki poziom nauczania. Pan Maciej bardzo profesjonalny i przemiły.... Lidka PiotrB. - ocena (1) Uczę się języka angielskiego już kilka lat, jak dotąd Maciej jest najlepszym... PiotrB. Masmutop - ocena (1) Wszystko miło i profesjonalnie. Polecam. Masmutop Jan - ocena (1) Pełny profesjonalizm, zaangażowanie,fajny lektor, który motywował dzieciaki.... Jan Rodzic - ocena (1) Mogę szczerze polecić tą szkołę. Moje dzieci uczęszczały tam przez wiele lat... Rodzic uczennica - ocena (1) Indywidualne podejście... Nauka z humorem i żartem :) Pełen profesjonalizm... uczennica Marcio - ocena (1) Pan Zbyszko tak mnie naumiał języka że w korpo wszystko czaję co gadają do... Marcio Marta - ocena (1) Polecam naukę w tej szkole językowej. Nauczyciele są niezwykle profesjonalni,... Marta JSM - ocena (1) Profesjonalnie, elastycznie, dobry system motywacji, skutecznie. JSM