Zuza - ocena (1) Bardzo polecam! Wykwalifikowani lektorzy, świetna atmosfera na kursach.... Zuza Borys - ocena (1) Uczęszczałem na kurs wakacyjny do Pani Ewy i bardzo polecam, wrócę w... Borys Małgorzata Grabarek - ocena (1) Polecam! Córka uczęszcza na zajęcia od zeszłego roku i w tym roku również... Małgorzata Grabarek
Karolina - ocena (1) wspaniała szkoła języka hiszpańskiego, miła atmosfera do nauki, przemili... Karolina Aleksandra Kamińska-Wylot - ocena (2) Polecam lekcje z Krzysztofem, najlepszy nauczyciel niemieckiego. Luźna... Aleksandra Kamińska-Wylot Zibi - ocena (2) Polecam. Niekonwencjonalne i efektywne zajęcia z humorem i Krzysztofem. Zibi Marcin - ocena (2) Podejście Krzysztofa i łatwość z jaką uczy jest bez porównania z jakimkolwiek... Marcin Kasia - ocena (2) 100% zaangażowania. Pracują sprawdzoną metodą, czuć doswiadczenie jakość.... Kasia Gosia - ocena (2) Bardzo polecam! Nauczyciele są zaangażowani, cierpliwi i tworzą przyjazne... Gosia Marta - ocena (2) Indywidualna podejście, duża wiedza, przyjazne ceny - polecam :-) Marta Ania - ocena (1) Najlepsza szkoła języka hiszpańskiego w Trójmieście! Lepiej nie mogłam trafić! Ania Whimping - ocena (1) Przyjazna szkoła. Dziecko samo chce wracać co rok. Whimping Matylda - ocena (1) Znakomite szkolenia, przede wszystkim mądre i bez zbędnego zadęcia... Matylda Aleksandra - ocena (2) Bardzo mi się podoba przyjazna atmosfera jaka panuje w tej szkole, bo stanowi... Aleksandra Aga - ocena (2) Razem z mamą uczęszczamy na kurs hiszpańskiego w Viva la Vida i jesteśmy... Aga Danuta - ocena (2) Uczę się hiszpańskiego w Viva la Vida już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Danuta Elzbieta Kamińska - ocena (2) Przyjazna atmosfera, małe grupy, profesjonalni lektorzy i forma prowadzenia... Elzbieta Kamińska Anna - ocena (2) Moje dziecko bardzo lubi zajęcia w Viva la vida wraca do domu uśmiechnięte i... Anna Agnieszka - ocena (2) Profesjonalna szkoła z mega podejściem do człowieka i lekcji. Mając tylko... Agnieszka Mariusz - ocena (1) uczestniczy w zajęciach dziecko lat 8. zajęcia są kreatywne i wciągające... Mariusz