.....

Temat dostępny też na forum: Tęcza
Jestem jedna z ciorek pensionariusza ktory mieszka w tym domu jestem bardzo zadowolona z opieki .Sa tam bardzo wesolo sympatyczne i bardzo opiekuncze opiekunki chodz to ciezka praca sa bardzo usmiechniete ..
Z tego co slyszalam to zarobki sa bardzo niskie te opiekunki zasługuja na wiecej!!!Naprawde im to się nalezy niedość ze sie zajmoja opieka to jeszcze sprzataniem....(super dziewczyny)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: .....

hmm tyle bledow napisalas ze ciezko Ciebie zrozumiec anonimie

Ja mam mame w tym domu i za tydzien ja przenosze , placowka nie jest przystostosowana dla ludzi z otepieniem starczym gwar , szum duze korytarze pensjonariusze gubia sie , czeste przeniesienia z pokoju do pokoju bez powiadomienia opiekonow, brak komunikacji ze strony pracownikow odnosnie stanu zdrowia , nonszalancja ,typowa przechowalnia staroszkow, mieszanie ubran , brak jakielkowiek kontroli , zupy podawane z muchami , arogancja opiekunek lub pan sprzatajacych , brak poszanowania dla ludzi starszych , osrodek na odludziu , zamkniety bez ogrodu , panie pracujace nie maja totalnie zadnego pojecia o opiece nad ludzmi z otepieniem , wrzaski i krzyki pan pracujacych ,halas ,kierownictwo osrodka do dyskusji .... NIE POLECAM ........

Re: .....

Do Anny M Ja tez mam Mamę w w tym domu i coraz częściej zastanawiam się nad przenosinami. Podpisuję się pod tym co Pani napisała. A czy mogę skorzystać z Pani wiedzy i podpytać się gdzie przeniosła Pani swoją Mamę?