Iwona - ocena (1) Opieka nad mamą na najwyższym poziomie. Na miejscu rehabilitacja, lekarz,... Iwona Piotr - ocena (1) Nie polecam, okropna atmosfera, nie wiem jak można ocenić pokoje, łazienki... Piotr Filip - ocena (1) Najgorszy dom opieki, nigdy więcej bym tam nikogo nie oddał Brak możliwości... Filip
Krzysztof - ocena (1) To jest aż nieprawdopodobne. Po 3 dniach pobytu (ul. Skromna 1, Gdańsk) mama... Krzysztof Art - ocena (1) Bardzo miła obsługa! Art marcin - ocena (2) Po doświadczeniach z ośrodkami w Koleczkowie i Chłapowie liczyliśmy, że nowa... marcin Magdalena F - ocena (2) Nowoczesna infrastruktura, nowoczesne przystosowany osrodek do potrzeb... Magdalena F Krzysztof - ocena (1) Dom Opieki Serenus jest jednym z najnowocześniejszych domów opieki w... Krzysztof Katarzyna Borzych - ocena (1) Moja mama przebywała w Centrum Opieki Wytchnieniowej w roku ubiegłym, oraz w... Katarzyna Borzych Anna misztal - ocena (1) Parę lat temu oddałam tam mamę po rozległym udarze ,pierwsze wrażenie i... Anna misztal Aniceta.Sz. - ocena (1) Z całego serca chcę podziękować za ogromną życzliwość,empatię i doskonałą... Aniceta.Sz. Jarek F. - ocena (1) Pobyt mojej babci w Centrum Opieki Wytchnieniowej był świetnym czasem zarówno... Jarek F. Katarzyna F. - ocena (1) Polecam Centrum Opieki Wytchnieniowej z całego serca! W Centrum była moja... Katarzyna F. Pawel Wickenhayer - ocena (1) Witam. Zanim podjęta zostanie decyzja warto zastanowić się. To, że jest... Pawel Wickenhayer Janusz Radwański - ocena (1) Na początku listopada przywieźliśmy ze synem do powyższego ośrodka żonę i... Janusz Radwański Grażyna - ocena (2) Nie polecam. Koszty pobytu bardzo wysokie. Opieka marna. Personel z Ukrainy... Grażyna Krystyna - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce. Mama przebywała w Domu Seniora Goldental (w... Krystyna Ela - ocena (2) Fatalny pod każdym względem. Odradzam. Ela Jagoda - ocena (1) Gorąco odradzam! Chyba że jedyne na czym Państwu zależy to przechowalnia dla... Jagoda Małgorzata Firmanty-Szurek - ocena (1) Nasza Mama przebywała w domu opieki "Bałtyk" 2 lata i prawie przez cały... Małgorzata Firmanty-Szurek