Beata Zżelska- Basinska, córka Anieli - opinia (1) Zielone Wzgorze to miejsce,gdzie oddałam pod opiekę najbliższa mi osobę, gdy... Beata Zżelska- Basinska, córka A Czeslaw Kalkowski - opinia (1) Profesjonalna opieka stosownie do wieku i mobilnosci Ciepla i mila atmosfera Czeslaw Kalkowski Mirosława B - opinia (1) Życie nie zawsze jest takie, jakie byśmy chcieli. Nasi rodzice potrzebują... Mirosława B
Wiesława Kusiak - opinia (1) Profesjonalna opieka. Rehabilitacja dostosowana do wieku i schorzenia. Miła i... Wiesława Kusiak Córka podopiecznej - opinia (1) Przyjazna atmosfera. Doskonała, wszechstronna opieka- również rehabilitacja... Córka podopiecznej Wierzchon Dorota - opinia (1) Bardzo nowoczesna placówka bardzo wysoki standard usługo, professionalny... Wierzchon Dorota B - opinia (6) Niestety nie mogę polecić - dom wybiera sobie do opieki "zdrowszych"... B Danuta M - opinia (1) umieściłam tam swoją mamę dwa miesiące temu, jestem bardzo zadowolona, mama... Danuta M Rodzina Janka - opinia (1) Bardzo dobra opieka. Podejście do podopiecznych i do ich rodziny z sercem,... Rodzina Janka Krzysztof - opinia (1) Moja mama lat 90 po operacji złamania kości biodrowej przebywała od września... Krzysztof Ilona K - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu Ośrodka Rehabilitacji Zielone... Ilona K Ewa - opinia (1) Bardzo dobra opieka , Jestem zadowolona gdzie znajduje się moja babcia Ewa Teresa córka Pani Irenki - opinia (1) Bardzo dziękuję za zaangażowanie, profesjonalną opiekę nad moją Mamą,... Teresa córka Pani Irenki Bartosz - opinia (1) Jestem zachwycony jakością usług i obsługa personelu . Polecam Bartosz xyz - opinia (1) Nie polecam zwłaszcza w dobie covid bez możliwości odwiedzania i... xyz Alicja córka Pana Stasia. - opinia (1) Bardzo dziękuję Właścicielom ośrodka w którym mój tata przebywa 3 rok. Wyrazy... Alicja córka Pana Stasia. B.Hermann - opinia (1) Jak wybrać miejsce na ostatnie lata życia dla kogoś nam bliskiego, kim z... B.Hermann Katarzyna Juszkiewicz - opinia (1) Moja Ciocia - mamy siostra - jest tam pensjonariuszka od kilku lat Jestem... Katarzyna Juszkiewicz Bogumila Schwilska - opinia (2) Witam.Chcialabym tym wpisem podziekowac calemu personelowi i szefostwu Domu... Bogumila Schwilska Ewelina - opinia (1) Wysoki standard opieki, nowoczesny sprzęt i infrastruktura. Personel... Ewelina