Elżbieta R - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją mamą. Bardzo miłe Panie, Pani... Elżbieta R Łukasz Kolasa - ocena (1) Chciałbym wyrazić swoją głęboką wdzięczność dla całego zespołu Domu Pomocy... Łukasz Kolasa Dorota - ocena (1) Bardzo dobra opieka stacjonarna (14 dni) nieodpłatna. Nowy nowoczesny budynek... Dorota
Jolanta Misterek - ocena (1) Moja siostra przebyła w "Willi pod Wieżą" od pażdziernika do 05.04.2024 roku.... Jolanta Misterek Wanda Zawadzka - ocena (1) Centrum Opieki Serenus to miejsce z profesjonalna I zyczliwa opieka... Wanda Zawadzka Aldona Kalinowska - ocena (1) Moja Mama 90l. przebywa w Chłapowie od około 1,5 roku. Dzięki profesjonalnej... Aldona Kalinowska Monika - ocena (1) Oddanie i ciężka praca w domu seniora polega na poświęcaniu się, aby zapewnić... Monika Adam Materac - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi za wspaniałą opiekę nad... Adam Materac Marika - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zaangażowanemu zespołowi za... Marika Igor - ocena (1) Mój Wujek przebywa w ośrodku od kilku miesięcy, początkowo miał zostać na... Igor Zaneta - ocena (1) Moja mama od 1,5 roku jest w ośrodku w Chłapowie. Bez żadnych... Zaneta Tomasz G. - ocena (1) Centrum Rehabilitacji Zielone Wzgórze spełnia wszystkie moje oczekiwania,... Tomasz G. mariusz - ocena (1) Mama jest tam pensjonariuszką od ponad 5 lat. Wyszła tam na prostą po... mariusz Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką otrzymuje każdego dnia moja mama.... Monika Mika - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Smutny ciemny budynek, z zaniedbanym bez wyrazu... Mika Sylwia Szturo - ocena (1) Mój tata przebywał w domu 2.5 roku. Wcześniej zaliczył dwa inne, które... Sylwia Szturo Karol - ocena (1) Bardzo polecam ten ośrodek, w którym podopieczni mogą czuć się jak w domu.... Karol Piotr - ocena (1) Bardzo dobra,profesjonalna opieka nad moją Mamą przez 8 miesięcy,... Piotr Małysa Aldona - ocena (1) Bardzo profesjonalna "załoga" , empatyczne podejście do Seniorów. Przez 3... Małysa Aldona ZM - ocena (1) Profesjonalny personel, połączony z rodzinną atmosferą. ZM