Aniceta.Sz. - ocena (1) Z całego serca chcę podziękować za ogromną życzliwość,empatię i doskonałą... Aniceta.Sz. Jarek F. - ocena (1) Pobyt mojej babci w Centrum Opieki Wytchnieniowej był świetnym czasem zarówno... Jarek F. Katarzyna F. - ocena (1) Polecam Centrum Opieki Wytchnieniowej z całego serca! W Centrum była moja... Katarzyna F.
Pawel Wickenhayer - ocena (1) Witam. Zanim podjęta zostanie decyzja warto zastanowić się. To, że jest... Pawel Wickenhayer Janusz Radwański - ocena (1) Na początku listopada przywieźliśmy ze synem do powyższego ośrodka żonę i... Janusz Radwański Grażyna - ocena (2) Nie polecam. Koszty pobytu bardzo wysokie. Opieka marna. Personel z Ukrainy... Grażyna Krystyna - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce. Mama przebywała w Domu Seniora Goldental (w... Krystyna Ela - ocena (2) Fatalny pod każdym względem. Odradzam. Ela Jagoda - ocena (1) Gorąco odradzam! Chyba że jedyne na czym Państwu zależy to przechowalnia dla... Jagoda Małgorzata Firmanty-Szurek - ocena (1) Nasza Mama przebywała w domu opieki "Bałtyk" 2 lata i prawie przez cały... Małgorzata Firmanty-Szurek Elżbieta R - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją mamą. Bardzo miłe Panie, Pani... Elżbieta R Łukasz Kolasa - ocena (1) Chciałbym wyrazić swoją głęboką wdzięczność dla całego zespołu Domu Pomocy... Łukasz Kolasa Dorota - ocena (1) Bardzo dobra opieka stacjonarna (14 dni) nieodpłatna. Nowy nowoczesny budynek... Dorota Jolanta Misterek - ocena (1) Moja siostra przebyła w "Willi pod Wieżą" od pażdziernika do 05.04.2024 roku.... Jolanta Misterek Wanda Zawadzka - ocena (1) Centrum Opieki Serenus to miejsce z profesjonalna I zyczliwa opieka... Wanda Zawadzka Aldona Kalinowska - ocena (1) Moja Mama 90l. przebywa w Chłapowie od około 1,5 roku. Dzięki profesjonalnej... Aldona Kalinowska Monika - ocena (1) Oddanie i ciężka praca w domu seniora polega na poświęcaniu się, aby zapewnić... Monika Adam Materac - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi za wspaniałą opiekę nad... Adam Materac Marika - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zaangażowanemu zespołowi za... Marika Igor - ocena (1) Mój Wujek przebywa w ośrodku od kilku miesięcy, początkowo miał zostać na... Igor