Wacław Miądlikowski - ocena (1) Po złamaniu przezkrętarzowym kości udowej mojej mamy (89 lat) po miesiącu... Wacław Miądlikowski Edyta - opinia (1) Polecam.Bardzo dobre warunki. Piekny ogród dla pensjonariuszy. Bardzo dobra... Edyta Urszula - opinia (1) Polecam.Super opieka i kontakt . Urszula
Klaudia, wnuczka Emilii - opinia (1) Moja babcia trafiła do najlepszego Ośrodka Rehabilitacyjnego w Trójmieście.... Klaudia, wnuczka Emilii AnnaW... - opinia (1) W Willi pod Wieżą nasz Tata mieszkał 7 lat. Jest to miejsce z profesjonalną... AnnaW... Bozena Skrodzka - opinia (1) Wspaniały Dwor.Wspaniała opieka. Wielkie podziękowania️️️ Bozena Skrodzka Malgorzata K. - opinia (1) Bardzo dobra opieka, przemiły personel, budynek nowoczesny, przystosowany pod... Malgorzata K. Agnieszka - opinia (1) Centrum Opieki Setenus jest miejscem pełnym wyrozumiałości, empatii i ciepła... Agnieszka Beata - opinia (1) Wyjątkowe miejsce! Takie placówki kojarzyły mi się źle. Będąc w Serenusie,... Beata Zadowolona - opinia (1) Super opieka medyczna, ogólnie przyjazny dom ,wysoki standard opieki,... Zadowolona Beata Zżelska- Basinska, córka Anieli - opinia (1) Zielone Wzgorze to miejsce,gdzie oddałam pod opiekę najbliższa mi osobę, gdy... Beata Zżelska- Basinska, córka A Czeslaw Kalkowski - opinia (1) Profesjonalna opieka stosownie do wieku i mobilnosci Ciepla i mila atmosfera Czeslaw Kalkowski Mirosława B - opinia (1) Życie nie zawsze jest takie, jakie byśmy chcieli. Nasi rodzice potrzebują... Mirosława B Wiesława Kusiak - opinia (1) Profesjonalna opieka. Rehabilitacja dostosowana do wieku i schorzenia. Miła i... Wiesława Kusiak Córka podopiecznej - opinia (1) Przyjazna atmosfera. Doskonała, wszechstronna opieka- również rehabilitacja... Córka podopiecznej Wierzchon Dorota - opinia (1) Bardzo nowoczesna placówka bardzo wysoki standard usługo, professionalny... Wierzchon Dorota B - opinia (6) Niestety nie mogę polecić - dom wybiera sobie do opieki "zdrowszych"... B Danuta M - opinia (1) umieściłam tam swoją mamę dwa miesiące temu, jestem bardzo zadowolona, mama... Danuta M Rodzina Janka - opinia (1) Bardzo dobra opieka. Podejście do podopiecznych i do ich rodziny z sercem,... Rodzina Janka Krzysztof - opinia (1) Moja mama lat 90 po operacji złamania kości biodrowej przebywała od września... Krzysztof