Dobre miejsce (5) Od wielu lat znam ten Dom. W dziennym pobycie, który najbardziej znam,... Adam Rodzina - opinia (1) Przemiły personel , iście domowe warunki , dziękujemy za czuła i troskliwą... Rodzina Kalina - opinia (1) Polecam Dom Opieki "Za sosnami". Profesjonalna opieka nad pensjonariuszami, a... Kalina
Rewelacja (1) Rewelacyjna opieka nad moją mamą, jest tam już jakiś czas i jest bardzo... Adelaa bardzo dobre miejsce (1) Mama jest u nich już 6m, bardzo zadowolona. Opieka rewelacyjna. My jako... kinia Zdecydowane NIE (4) Właściciele wcześniej prowadzili hotel i jest jasne, że zupełnie nie znają... Marlena Strojewska - opinia (1) Serdecznie polecam moja mama jest w domu Słoneczko od ponad 3 miesięcy... Marlena Strojewska Odradzam (2) Tata przebywał 4 tygodnie po złamaniu szyjki kości udowej. Słaba opieka.... Roman Dom spokojnej starości (3) Czy możecie polecić jakiś dom spokojnej starości? Szukamy czegoś dla 87-... Kasia Dom seniora (1) Wszędzie czysto, widno, przestronnie .Największą wartością tego domu opieki... klo Przyjemne miejsce - polecam (1) Profesjonalną pielęgnacja i fachowa opieka pełna ciepła i dobroci w tym... Mariola Miejsce nie godne polecenia (1) Moja ciocia mieszka tutaj od roku , przez długi czas mieszkała w pokoju z... Wanda Piekne miejsce - mila obsluga - beznadziejny wlasciciel (1) Dodalem juz swoja opinie, niestety zniknela z forum. Dom jest bardzo pieknie... Henryk B. STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (1) STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (3 piętro) w... arek20017 DOM GODNY POLECENIA! (1) Oddanie bliskiej osoby nie jest latwa decyzja chyba dla kazdego z nas jesli... bliscy śp.Edwarda.N. Nie polwcamr !!!! (2) Jezeli jesteś zmuszony dac bliską Ci osobe do domu opieki to nie wybieraj... ... Opieka , domowe ciepło , poczucie bezpieczeństwa (3) Oddalismy Mamę do Jutrzenki , to nie była łatwa decyzja , ostatnie 12 lat... Jacek Sznurowski Dom opieki Firma Vita! Bardzo proszę o opinie (1) Staję przed trudną decyzją znalezienia całodobowej opieki dla mojej mamy.... Córka dom cudownej opieki "Jutrzenka" (1) Dom Opieki "JUtrzenka" naprawdę jest domem cudownej opieki - oddałam tam moją... Bożena polecam (3) W Słoneczku mam Mamę, jestem bardzo zadowolona z opieki. Mam porównanie z... Irena