Kamila - opinia (1) Dom w którym jest miłość,gdzie starsza osoba może czuć się bezpiecznie.... Kamila Telesfor - opinia (1) Trzeba przyznać, że w trudnym czasie pandemii zrobili wszystko, żeby... Telesfor Wojciech Załęski - opinia (1) Moja mama jest w tym wspaniałym domu 4 lata, niewyobrażam sobie by mogła... Wojciech Załęski
Hanna S. - opinia (1) Witam, w tym domu przebywała moja mama przez miesiąc. Pozytywnie oceniam... Hanna S. Katarzyna - opinia (1) Prowadzenie domu opieki i to w dodatku tak dużego to bardzo trudny biznes... Katarzyna TS - opinia (1) Od 1 lutego br. jest tam moja mama. Jest to jedyny dom seniora w Gdyni i... TS Adrian - opinia (1) Opieka na wysokim poziomie mama zawsze zadbana i uśmiechnieta. Ostatnio... Adrian Syn - opinia (1) Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi tego domu opieki.... Syn Halina - opinia (1) Bliska mi osoba, ponad 90-letnia pani, kilkukrotnie korzystała z gościnności... Halina Waldemar - opinia (1) Zaopiekowali się moją teściową Wiesławą w trudnym okresie. Polecam... Waldemar Dobre miejsce (5) Od wielu lat znam ten Dom. W dziennym pobycie, który najbardziej znam,... Adam Rodzina - opinia (1) Przemiły personel , iście domowe warunki , dziękujemy za czuła i troskliwą... Rodzina Kalina - opinia (1) Polecam Dom Opieki "Za sosnami". Profesjonalna opieka nad pensjonariuszami, a... Kalina Rewelacja (1) Rewelacyjna opieka nad moją mamą, jest tam już jakiś czas i jest bardzo... Adelaa bardzo dobre miejsce (1) Mama jest u nich już 6m, bardzo zadowolona. Opieka rewelacyjna. My jako... kinia Zdecydowane NIE (4) Właściciele wcześniej prowadzili hotel i jest jasne, że zupełnie nie znają... Marlena Strojewska - opinia (1) Serdecznie polecam moja mama jest w domu Słoneczko od ponad 3 miesięcy... Marlena Strojewska Odradzam (2) Tata przebywał 4 tygodnie po złamaniu szyjki kości udowej. Słaba opieka.... Roman Dom spokojnej starości (3) Czy możecie polecić jakiś dom spokojnej starości? Szukamy czegoś dla 87-... Kasia Dom seniora (1) Wszędzie czysto, widno, przestronnie .Największą wartością tego domu opieki... klo