Polecam. (1) Polecam, opieka na najwyższym poziomie, fachowość nie do opisania, dziękujemy... Monika Z pełną świadomością polecam ! (1) Dom opieki jest godny polecenia , opieka stoi na najwyższym poziomie. Panie... Marzena K Atmosfera rewelacyjna (1) Polecam Dom Seniora Zakoniczyn w ośrodku przebywa moja mama jestem pełna... Kasia
Sprawdziłam - polecam (1) Moja Ciocia przebywa tu równo rok. Szczerze polecam -domowa atmosfera - nie... Joanna P. Podziękowania za opięke i wsparcie... (1) Bardzo dziękuje za opiekę nad moją mamą..jestescie cudowni.. Polecam z całego... córka Pani Marii ocena (1) Polecam ten dom ze względu na świetną opiekę nad osobami starszymi i... Iwona Irys (1) Super opieka niskie ceny polecam Błażej Gimnastyka (1) Korzystam z zabiegów i masaży po przebytym urazie kręgosłupa. Jestem bardzo... finka Gimnastyka (2) aleceniami zabiegów od lekarza rehabilitanta i wygląda na to, że naprawdę... Inka gimnastyka Zdorwy Kregosłup- rewleacja (1) Mieszkam nieopodal Przyjaźni i mam okazję korzystac z zajęc Zdrowy... jeremi Marzenie Seniora (1) Ten dom, to marzenie.To włożone serce,opieka na najwyższym poziomie,serdeczna... Monika Rekonwalestencja (1) po złamaniu kości udowej trafiłam do Przyjaźni i to mnie uratowało, bo... Renata rehabilitacja i gimnastyka kręgosłupa (1) Personel Goldental dał mi sposobność do powrotu do formy po skomplikowanym... Piotr skuteczna rehabilitacja (1) Byłam w Ośrodku po udarze na 3 tygodniowym turnusie . Warunki pobytowe są tu... Matylda Turnus rehabilitacyjny w Goldental (1) W ośrodku odbywałam rehabilitację neurologiczną po polineuropatii zapalnej... Ula O takim domu można pomarzyć (3) Nie byłam już w stanie sama dłużej opiekować się ojcem. Zanim oddaliśmy tetę... Elżbieta Super opieka (2) Naprawdę jestem pod dużym wrażeniem jakości wykonywanych tam usług. Doskonały... Mariusz Ostojski Dobry i potrzebny dom (2) Znam ten dom od kilku lat. Moja babcia mieszka z Złotej Jesieni. Jestem pełna... Krystyna Lepiej nie mozna sie opiekowac starszymi ludzmi (1) Jestem zachwycona opieka w tym domu (tym bardziej iz mialam doswiadczenie w... Grazyna Siwiec Opieka, pobyt czasowy. (1) Mama była w Domu Seniora Goldental przez 3 tygodnie, tj. podczas naszego... Alicja