Przyjemne miejsce - polecam (1) Profesjonalną pielęgnacja i fachowa opieka pełna ciepła i dobroci w tym... Mariola Miejsce nie godne polecenia (1) Moja ciocia mieszka tutaj od roku , przez długi czas mieszkała w pokoju z... Wanda Piekne miejsce - mila obsluga - beznadziejny wlasciciel (1) Dodalem juz swoja opinie, niestety zniknela z forum. Dom jest bardzo pieknie... Henryk B.
STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (1) STANOWCZO ODRADZAM pomoc dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień (3 piętro) w... arek20017 DOM GODNY POLECENIA! (1) Oddanie bliskiej osoby nie jest latwa decyzja chyba dla kazdego z nas jesli... bliscy śp.Edwarda.N. Nie polwcamr !!!! (2) Jezeli jesteś zmuszony dac bliską Ci osobe do domu opieki to nie wybieraj... ... Opieka , domowe ciepło , poczucie bezpieczeństwa (3) Oddalismy Mamę do Jutrzenki , to nie była łatwa decyzja , ostatnie 12 lat... Jacek Sznurowski Dom opieki Firma Vita! Bardzo proszę o opinie (1) Staję przed trudną decyzją znalezienia całodobowej opieki dla mojej mamy.... Córka dom cudownej opieki "Jutrzenka" (1) Dom Opieki "JUtrzenka" naprawdę jest domem cudownej opieki - oddałam tam moją... Bożena polecam (3) W Słoneczku mam Mamę, jestem bardzo zadowolona z opieki. Mam porównanie z... Irena Polecam. (1) Polecam, opieka na najwyższym poziomie, fachowość nie do opisania, dziękujemy... Monika Z pełną świadomością polecam ! (1) Dom opieki jest godny polecenia , opieka stoi na najwyższym poziomie. Panie... Marzena K Atmosfera rewelacyjna (1) Polecam Dom Seniora Zakoniczyn w ośrodku przebywa moja mama jestem pełna... Kasia Sprawdziłam - polecam (1) Moja Ciocia przebywa tu równo rok. Szczerze polecam -domowa atmosfera - nie... Joanna P. Podziękowania za opięke i wsparcie... (1) Bardzo dziękuje za opiekę nad moją mamą..jestescie cudowni.. Polecam z całego... córka Pani Marii ocena (1) Polecam ten dom ze względu na świetną opiekę nad osobami starszymi i... Iwona Irys (1) Super opieka niskie ceny polecam Błażej Gimnastyka (1) Korzystam z zabiegów i masaży po przebytym urazie kręgosłupa. Jestem bardzo... finka Gimnastyka (2) aleceniami zabiegów od lekarza rehabilitanta i wygląda na to, że naprawdę... Inka gimnastyka Zdorwy Kregosłup- rewleacja (1) Mieszkam nieopodal Przyjaźni i mam okazję korzystac z zajęc Zdrowy... jeremi