Nie polwcamr !!!!

Temat dostępny też na forum: Dom Opieki Jutrzenka
Jezeli jesteś zmuszony dac bliską Ci osobe do domu opieki to nie wybieraj Jutrzenki. Panie "pielegniarki" sa sympatyczne i mile, natomiast dom nie jest wcale przystosowany do opieki nad starszymi, schorowanymi ludźmi. Zamiast łóżek szpitalnych sa zwykle sofy, ktore sa bardzo niskie i nie nadaja sie dla ludzi starszych. Dziadka zabrala karetka do szpitala a o fakcie dowiedzielismy sie dopiero jak przyjechaliśmy go odwiedzic, taka sytuacja powtorzyla sie kilkukrotnie, brak jakiegokolwiek szacunku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

POLECAMY !!!

Nie zgadzamy sie z ta opinia poniewaz jest to dom naprawde godny polecenia opieka jest bardzo dobra ,jedzenie, warunki rowniez,jesli chodzi o przekazywanie informacji to rowniez nie mamy zastrzezen ,jesli chodzi o przystosowanie domu do opieki nad osobami starszymi to uwazamy ze niczego tam nie brakuje a jezeli ktos nigdy nie zajmowal sie swoim bliskim seniorem to skad moze wiedziec czego taki senior oczekuje i gdzie czuje sie najlepiej,ja zajmowalam sie sama moja ciezko chora mama przez 4 latado samego konca jej zycia i tata rowniez do momentu kiedy moje zdrowie odmowilo posluszenstwa wiec wiem jak to jest i wiem ze opieka nie jest wcale taka latwa jak sie komus wydaje.Dom polecamy w 100%!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2