Marzenie Seniora (1) Ten dom, to marzenie.To włożone serce,opieka na najwyższym poziomie,serdeczna... Monika Rekonwalestencja (1) po złamaniu kości udowej trafiłam do Przyjaźni i to mnie uratowało, bo... Renata rehabilitacja i gimnastyka kręgosłupa (1) Personel Goldental dał mi sposobność do powrotu do formy po skomplikowanym... Piotr
skuteczna rehabilitacja (1) Byłam w Ośrodku po udarze na 3 tygodniowym turnusie . Warunki pobytowe są tu... Matylda Turnus rehabilitacyjny w Goldental (1) W ośrodku odbywałam rehabilitację neurologiczną po polineuropatii zapalnej... Ula O takim domu można pomarzyć (3) Nie byłam już w stanie sama dłużej opiekować się ojcem. Zanim oddaliśmy tetę... Elżbieta Super opieka (2) Naprawdę jestem pod dużym wrażeniem jakości wykonywanych tam usług. Doskonały... Mariusz Ostojski Dobry i potrzebny dom (2) Znam ten dom od kilku lat. Moja babcia mieszka z Złotej Jesieni. Jestem pełna... Krystyna Lepiej nie mozna sie opiekowac starszymi ludzmi (1) Jestem zachwycona opieka w tym domu (tym bardziej iz mialam doswiadczenie w... Grazyna Siwiec Opieka, pobyt czasowy. (1) Mama była w Domu Seniora Goldental przez 3 tygodnie, tj. podczas naszego... Alicja opinia o domu seniora 'Zielone Wzgórze' (1) Super miejsce.Wszystko tak jak powinno być.Obsługa pielęgniarska codziennie... DOROTA PAWŁOWSKA Ostrzeżenie (2) Ostrzegam przed umieszczeniem najbliższych w tym ośrodku. Brak fachowej... Pacjent POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera , domowe jedzenie i cudowne serce opiekunek .Pani... Anita Jak w rodzinnym domu (1) Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach znalazłam miejsce gdzie bez strachu... Arsen JEŚLI MOŻECIE NIE ODDAWAJCIE TU NAJBLIŻSZYCH W STANIE LEŻĄCYM!!! (1) Dom Seniora - 1-sze piętro. jesli starsza osoba może chodzić i jako tako o... Nata Opinia (1) korzystałem z rehabilitacji i jestem bardzo zadowolony , ceny sa dostępne ,... Szczepek Bardzo zła opieka. Nie polecam tego domu! (1) Nie polecam domu opieki Złota Jesień. Babcia przebywala w tym domu niespełna... Barbara Poszukuję kontaktu (3) z osobami, które mają bliską osobę w Słoneczku !!! Pilne !! gdanszczanka Polecam serdecznie :) (5) Moja mama jest w ośrodku już prawie rok. Jestem bardzo zadowolona z opieki,... Fifi DNO!!! (3) Opieka zerowa babcia leżała 2 dni w niezmienionym pampersie i koszuli (... Zły