spokojna starość (1) Jestem bardzo zadowolony opieka rewelacyjna, atmosfera domowa.Pani... piotr Polecam!!! (2) Ośrodek godny polecenia.Ciepły rodzinny klimat.Opieka sprawowana nad... Grażyna z Gdyni Jestesmy z Mama bardzo zadowolone (1) Po przanalizowaniu kilkudziesieciu ofert na stronach internetowych, Dom... Grazyna
..... (3) Jestem jedna z ciorek pensionariusza ktory mieszka w tym domu jestem bardzo... Anonim Dom opieki jak dom rodzinny (1) .. dzień dobry, piszę do wszystkich Państwa, którzy się wahacie,... E Nasz ojciec przebywa w Domu Opieki Familia od samego początku istnienia placówki. Po pięciu miesiącach z czystym sumieniem (1) - Pokoje 2-3 osobowe (trójka dla leżących). Wygodne łóżka, osobiste... KSL Moja opinia o Domu Seniora (1) Witam, Dom Seniora, Dom Opieki , często kojarzą się nie najlepiej, ale są... Andrzej Biskupski GODNE POLECENIA (1) Z czystym sumieniem mozna polecic wszystkim którzy mają na myśli dobro swoich... Grzegorz placówka godna polecenia (1) Polecam osobom,które muszą oddać bliskiego do domu opieki.Może nie jest to... Szymon Moja opinia o domu opieki "Zielone Wzgórze". (1) W domu opieki "Zielone Wzgórze" przebywa od jakiegoś czasu moja Matka. Według... Danka z Gdańska "Jak w rodzinnym domu" (1) Witam , 2 miesiące temu oddałam wraz z mężem moją chorą mamę.Długo... Marta Byłam, widziałam... (1) Byłam, widziałam. Piękne, urokliwe miejsce. Miejsce Magiczne!... Cudowni,... kerra Jak najbardziej! (1) Polecam wszystkim, którzy znajduję się w tej przykrej sytuacji, kiedy trzeba... marta Dom Seniora 'Zielone Wzgórze'. (1) Po kilkumiesięcznych poszukiwaniach znalazłam miejsce gdzie bez srtachu... Patrycja PODZIĘKOWANIE (1) W imieniu mojej mamy Genowefy Lach chciałabym serdecznie podziękować za... CÓRKA